Aktywne Wpisy
Kranolud +208
Ta ostatnia akcja onuc, które twierdzą, że wojna na Ukrainie jest fejkiem, bo nie ma nagrań jest najgłupszą rzeczą jaką słyszałem od początku wojny.
Nie wiem, jak łby tych niedorozwiniętych retardów mogły wpaść na coś takiego xD
Ale to dobrze, widać że celują w margines pokroju reptilian, antycovidowców itp. bo nikt normalny by w to nie uwierzył.
#rosja #ukraina #wojna
Nie wiem, jak łby tych niedorozwiniętych retardów mogły wpaść na coś takiego xD
Ale to dobrze, widać że celują w margines pokroju reptilian, antycovidowców itp. bo nikt normalny by w to nie uwierzył.
#rosja #ukraina #wojna
Kasahara +2
Zadaj pytanie - trening, dieta, doping - odpowiem na nie w następnym vlogu :)
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie #sterydy
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta #odchudzanie #chudnijzwykopem #zdrowie #sterydy
Co do treningu to niestety zajmuje mi bardzo duzo czasu i mysle (sory za podpiecie) czy z 5x5 nie przerzucic sie na 3x8.
Ktos cos? czy lepiej siedziec przy 5x5
Skinny fat here, teraz probuje zrzucic tluszczoch.
@milvanb: To siedź na 5x5
@Nie_mam_nicku: Bez sensu. W treningu nie chodzi o intuicyjne rpzerzucanie tylko planowanie i progresje. Nie chodzi o trenowanie ciężko, tylko trenowanie mądrze.
A: Martwy, wiosloanie, plaska, ohp, francuskie / prostowanie ramion na kablach, uginanie sztangi na bicka
B: siady, martwy, podciaganie waskie, szerokie 2x, hantle skos +, wyciskanie hantli nad glowe, dipsy, mlotkowe bicki
do tego raz plywanie i raz bieganie. Brzucha nie robie, bo czasu brakuje
mozna fbw zmienic z 5x5 na 3x8? czy w przypadku skinnego to nic nie dai 5x5 to jedyna sluszna
@milvanb: Tutaj wszystko 5x5? Przecież to jest 40 serii. Czemu dwa ćwiczenia na plecy?
Weź sobie ICF albo FBW Sakera, tutaj przesadziłeś z objętością to nic dziwnego, że duzo Ci to zajmuje.
Wszystko można, tylko pytanie po co? U Ciebie objętość jest problemem a nie rozkład serii i
@Nie_mam_nicku: To ćwiczenie. Te pisze się w liczbie mnogiej, np. te pytania, ale to pytanie.