Aktywne Wpisy
Ziom166 +8
Pobawimy się w AMA. Zadaj mi pytanie a ja zadam pytanie tobie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Tematyka dowolna. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tofian +11
Byłem dzisiaj na pracy zdalnej i stwierdziłem, że ugotuję krem z dyni. Moja druga połówka wróciła z pracy i zaczęła narzekać że „zły” garnek użyłem i akurat nie ma ochoty na tą zupę xD w sumie czego się spodziewałem, tak jest za każdym razem. Lubię gotować i innym smakuje ale w domu mam wiecznie niezadowolonego klienta xD #zalesie #zwiazki
Właśnie wróciłem z kibla. Byłem tam z 20 min i można powiedzieć, że zesrałem się tak epicko i symultanicznie, że aż mi zimno. Na początek wykręciłem piękną anakondę ok 20 cm i uciąłem. Następnie niespodziewanie odpaliłem drugą dłuższą:D Kibel pełen! Miałem problem, aby to spłukać. Po prostu dawno tak zdrowo nie srałem. Musiałem się tym podzielić. Piękne uczucie, kiedy lunt niczym świeża krakowska łączy odbyt z lustrem wody:D Miał niespotykaną fakturę, gdyż wystarczyło podetrzeć jak nigdy tylko 4 razy. Czuję się tak lekko i bez zbędnych balastów. Kocham was.
#srajzwykopem #kibelboners #pasta
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@bartmil555:
Ale symultanicznie do czego? xD
jadłem, ale w nadzieji na nagły zwrot akcji doczytałem do końca...
Dzięki...
królewska, prawie nie trzeba podcierać