Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jestem od kilku lat sama. Koleżanka stwierdziła, że zapozna mnie ze swoim kolegą. Z tego co o nim opowiadała wydawał się bardzo fajny i chciałam go poznać, ale niestety z ciekawości zapytałam ile ma wzrostu, a ma tyle co ja... Nie ma to żadnego sensu, lubię chodzić na szpilkach, lubię jak facet jest ode mnie wyższy. Może ktoś powie, że to próżność, ale chyba to nie jest tak dużo wymagać od faceta, żeby był wyższy ode mnie. Jak mam jej grzecznie odmówić, żeby nie wyjść na pustaka? #zwiazki #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 173
OP: @wypok_smieszne_obrazki:

Jak chce wyższego to sobie poszuka wyższego. Tak samo przeciętny facet nie będzie chciał otyłej, tudzież brzydkiej nie zważając na jej charakter no i o co chodzi? Każdy ma własne kryteria i wybiera tego kto mu się podoba i osobiście ponosi konsekwencje swoich decyzji.

Tak uprzedzając zarzuty, sam jestem kurduplem 173

No właśnie. Nawet przeciętny 4/10 za grubą i brzydką się nie obejrzy. Tylko, że jemu to wykopki
OP: @Arachnofob:

obniż wymagania bo widać wysocy nie są Tobą zainteresowani

powiedz, że wolisz być sama do końca życia niż spotykać się z fajnym, miłym kolesiem który nie spełnia wymagań odnośnie wzrostu

Nie, nie wolę. Wolę spotykać się z kimś kto mi się podoba i tyle. Jak facet lubi szczupłe laski i innymi się nie interesuje to napiszesz mu to samo?
@SillySweet: > Coś mi mówi, że nie jesteś
Nie chciałabym. Ale daje ludziom szansę. Dzięki temu poznałam wielu facetów. Fakt, że ten jedyny jest troszkę wyższy ode mnie ale w trakcie poszukiwań dawałam szansę każdemu, kto wydawał się fajny i miał dobrze poukładane w głowie. Nie zawsze spotkanie się z kims kończy się związkiem , czasem to przyjaźń.
OP: @consummatumest:

mam nadzieje, że pewnego dnia jakiś fajny facet powie o tobie "fajna dziewczyna, fajnie nam ie gada, ale ma za małe cycki. lubię duże cycki więc nie wyobrażam sobie być z nią.''

Niby dlaczego masz nadzieję? Co cię obchodzi to, że nie chcę się umawiać z kimś mojego wzrostu? Facetowi kazałabyś się umawiać z grubą kobietą totalnie nie w jego guście?
Życzyłabyś mu niepowodzeń w związkach dlatego, że
Jeszcze jakbyście wszyscy nie patrzyli na wygląd kobiety, no serio XD żaden z was nie wziąłby grubej czy brzydkiej, a macie ból dupy o to, ze opka lubi wyższych, no czymajcie mnie bo nie wyczymie.
U kobiet jest to prawie zaprogramowane, ze chcą silnego i męskiego faceta który będzie mógł ich "bronić", tak jak wy podświadomie lubicie duże piersi, bo jest to oznaka tego, ze owa partnerka będzie mogła wykarmić potomstwo.
Czyli brałbyś ją z braku laku? Jest się czym chwalić.

@AnonimoweMirkoWyznania: to twoja interpretacja...

podkreślam dla ślepych i #rozowepaski

spotkał fajnąniską brunetkę która ma plecy na klacie i która miałaby fajną osobowość to nie skreślałbym jej

bo wygląd owszem jest ważny i dziewczyna musi mi się podobać, aby cokolwiek się zadziało, ale wolę być z dziewczyną fizycznie 7/10 o fajnej osobowości niż z kretynką która jest piękna 10/10

ty szukasz
@AnonimoweMirkoWyznania: jasne, że wygląd jest ważny. ale ona nawet mu szansy nie dała. też uwielbiam lecę na wyższych facetów. sama mam 174 więc 185 u faceta to jet ruchable mocno. i miałam chłopaka który był mojego wzrotu. ma początku też kręciłam nosem, że za niski, że nieee. ale dałam mu 'szanse' i byliśmy jakiś czas w super związku a ja nawet zapomnialam, że jest mojego wzrostu bo kochalam jego.
@Arachnofob: Do dzisiaj pamiętam jak zobaczyłam laskę około 190cm, szczuplutka, na szpilkach - na 99% modelka, nigdy na żywo nie widziałam lepszej figury, a banda wyrostków +/- 18 lat zaczęło ją jechać "patrz jaka żyrfa! I jeszcze se szpilki #!$%@?ęła! Co za cudak! O #!$%@?!"...
Także wysokie dziewczyny wcale tak chyba dobrze nie mają.
UwielbianaŁania: > Co cię obchodzi to, że nie chcę się umawiać z kimś mojego wzrostu?
Trzeba było się liczyć z tym, że ludzie będą wyrażać swoją opinię skoro piszesz o swoim problemie publicznie.

A teraz tak ogólnie co do Twojej osoby:
Cóż możesz się zapierać rękami i nogami, ale każdy następny twój komentarz cię pogrąża i stajesz się w oczach ludzi czytających te wypociny coraz bardziej próżna.
Nie chcesz wyjść na
OP: @lefsa_: Dziękuję ci za ten komentarz.
@Arachnofob:

bo wygląd owszem jest ważny i dziewczyna musi mi się podobać, aby cokolwiek się zadziało, ale wolę być z dziewczyną fizycznie 7/10 o fajnej osobowości niż z kretynką która jest piękna 10/10

Tylko ja nie mówię o 7/10, tylko 4/10. Już ci się to nie uśmiecha, co nie?

niech poczeka aż skończy gimnazjum... przestaną się śmiać a zaczną oblizywać... no chyba,
ZepsutaFeministka: @SillySweet: @Berethalia: @kasiaen: @consummatumest: Ale bzdury wciskacie karzełkom. Już widzę jak się umawiacie z kimś niższym od was. Zresztą jedna z was sama przyznała, że niższych friendzonuje, więc nie wciskajcie takich głupot naiwnym stulejarzom. Ciekawe czemu pierwszą rzeczą o jaką pytają laski na tinderze jest wzrost. No bardzo ciekawe.

Zaakceptował: Asterling
Nie friendzonuje akurat ten który mi się podobał, a był o wiele niższy sam mnie sfriendzonowal. Ja chciałam więcej.... Czasem życie się tak że układa. Szybko się odkochalam i zyskałam kolegę. On znalazł dziewczyne, wyższa ode mnie...