Aktywne Wpisy
m__w +635
Lazurka +208
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jestem od kilku lat sama. Koleżanka stwierdziła, że zapozna mnie ze swoim kolegą. Z tego co o nim opowiadała wydawał się bardzo fajny i chciałam go poznać, ale niestety z ciekawości zapytałam ile ma wzrostu, a ma tyle co ja... Nie ma to żadnego sensu, lubię chodzić na szpilkach, lubię jak facet jest ode mnie wyższy. Może ktoś powie, że to próżność, ale chyba to nie jest tak dużo wymagać od faceta, żeby był wyższy ode mnie. Jak mam jej grzecznie odmówić, żeby nie wyjść na pustaka? #zwiazki #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
No właśnie. Nawet przeciętny 4/10 za grubą i brzydką się nie obejrzy. Tylko, że jemu to wykopki
Nie, nie wolę. Wolę spotykać się z kimś kto mi się podoba i tyle. Jak facet lubi szczupłe laski i innymi się nie interesuje to napiszesz mu to samo?
@SillySweet: > Coś mi mówi, że nie jesteś
Niby dlaczego masz nadzieję? Co cię obchodzi to, że nie chcę się umawiać z kimś mojego wzrostu? Facetowi kazałabyś się umawiać z grubą kobietą totalnie nie w jego guście?
Życzyłabyś mu niepowodzeń w związkach dlatego, że
U kobiet jest to prawie zaprogramowane, ze chcą silnego i męskiego faceta który będzie mógł ich "bronić", tak jak wy podświadomie lubicie duże piersi, bo jest to oznaka tego, ze owa partnerka będzie mogła wykarmić potomstwo.
@AnonimoweMirkoWyznania: to twoja interpretacja...
podkreślam dla ślepych i #rozowepaski
bo wygląd owszem jest ważny i dziewczyna musi mi się podobać, aby cokolwiek się zadziało, ale wolę być z dziewczyną fizycznie 7/10 o fajnej osobowości niż z kretynką która jest piękna 10/10
ty szukasz
@SillySweet: niech poczeka aż skończy gimnazjum... przestaną się śmiać a zaczną oblizywać... no chyba, że będzie wyglądała jak Brienne z Tarthu
Także wysokie dziewczyny wcale tak chyba dobrze nie mają.
Trzeba było się liczyć z tym, że ludzie będą wyrażać swoją opinię skoro piszesz o swoim problemie publicznie.
A teraz tak ogólnie co do Twojej osoby:
Cóż możesz się zapierać rękami i nogami, ale każdy następny twój komentarz cię pogrąża i stajesz się w oczach ludzi czytających te wypociny coraz bardziej próżna.
Nie chcesz wyjść na
@Arachnofob:
Tylko ja nie mówię o 7/10, tylko 4/10. Już ci się to nie uśmiecha, co nie?
@AnonimoweMirkoWyznania: jakoś bym to przeżył (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Zaakceptował: Asterling