Aktywne Wpisy

lukasj +408
Szczerze? Po tej aferze z KPO czuje się trochę jak frajer - wszystko w firmie finansuje za własne pieniądze (nigdy ani złotówki żadnej pomocy), a tutaj branża HoReCa dostaje kasę na jachty, samochody, solaria... I pewne nie tylko ja się tak czuje, bo to po prostu przekracza wszelkie granice absurdu i marnowania pieniędzy. To jest po prostu kpina. I na to idą nasze podatki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Fennrir +947
HoReCa to IMO będzie pikuś w porównaniu do wniosków na kulturę które mają zostać upublicznione za jakieś dwa tygodnie. Tam to dopiero wyjdą miliony na gównocele. Nieironicznie jestem się gotów założyć że będą dotacje na projekty pokroju "zapobieganie marginalizacji transseksualnych karłów" czy coś w tym stylu xD
#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda
#kpo #afera #4konserwy #heheszki #takaprawda

źródło: comment_0QRUy3CdAflIblM5TkJO6hRJN31QUK0i.jpg
Pobierz@ish_waw: Ale tę majuskułę to już sobie sam dopisałeś. Po za tym to nie wiem po co oglądasz tvp. Nie szkoda ci kasy na onkologię?
Antyfani, hejterzy, podbijają oglądalność...
Druga strona, robi to samo jeżeli chodzi o media antyrządowe, cyrk na kółkach, tylko zamiast małp wytykacze, hejterzy, propagandziści, wojowniczy łowcy screenów... no kisnę okrutnie
Nom a kto ma o nich mówić?
Czyli moja teza się potwierdza że połowa widzów ogląda państwówke dla beki
@Variv: Niemcy nigdy nie były i nie są naszym sojusznikiem tylko wrogiem numer jeden, który czasem mniej, czasem bardziej otwarcie działa przeciwko Polsce a UE jest de fakto IV Rzeszą.
NIEMCY WRAZ Z TUSKIEM CHCĄ ZBURZYĆ POLSKI KOŚCIÓŁ GDYŻ CHCĄ ZBUDOWAĆ LUKSUSOWY APARTAMENTOWIEC DLA UCHODŹCÓW I SIĘ ZEMŚCIĆ ZA TO ŻE WIELKA POLSKA CHCE OD NICH REPARACJI!
Dobrze mówię? @Singularity00: