Wpis z mikrobloga

W Wiadomościach pomysł na combo idealne - NIEMCY CHCĄ ZBURZYĆ POLSKI KOŚCIÓŁ!

Prawie maks punktów w skali Goebbelsa. Lepiej by było Niemcy plują na Polski Krzyż albo Niemcy Gwałcą Polskie Zakonnice ale i tak szacun.

A zapomniana w TVP sztuka weryfikacji informacji przed podaniem całemu krajowi w prime time w komentarzu.

#bekazpisu #neuropa #4konserwy
ish_waw - W Wiadomościach pomysł na combo idealne - NIEMCY CHCĄ ZBURZYĆ POLSKI KOŚCIÓ...

źródło: comment_zMi4EGBPgvqMmrJ80tGIqqD72ukMufU8.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prawie maks punktów w skali Goebbelsa. Lepiej by było Niemcy plują na Polski Krzyż albo Niemcy Gwałcą Polskie Zakonnice ale i tak szacun.

@ish_waw: Ale tę majuskułę to już sobie sam dopisałeś. Po za tym to nie wiem po co oglądasz tvp. Nie szkoda ci kasy na onkologię?
  • Odpowiedz
  • 130
@ish_waw Wzmocnienie retoryki anty niemieckiej w rzadowych instytucjach jest niepokojące. Może to zwiastowac odsunięcie się Polski od zachodnich sojuszników czy to na poziomie NATO czy UE. Choć mam nadzieje ze demonizuje.
  • Odpowiedz
@ish_waw: najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że to przeciwnicy mediów prorządowych najwięcej o nich mówią i wychodzi na to ze najczęściej je oglądają bo wrzucają screeny xD
Antyfani, hejterzy, podbijają oglądalność...

Druga strona, robi to samo jeżeli chodzi o media antyrządowe, cyrk na kółkach, tylko zamiast małp wytykacze, hejterzy, propagandziści, wojowniczy łowcy screenów... no kisnę okrutnie
  • Odpowiedz
@PajonkPafnucy

przeciwnicy mediów prorządowych najwięcej o nich mówią

Nom a kto ma o nich mówić?

wychodzi na to ze najczęściej je oglądają bo wrzucają screeny

Czyli moja teza się potwierdza że połowa widzów ogląda państwówke dla beki
  • Odpowiedz
zachodnich sojuszników czy to na poziomie NATO czy UE

@Variv: Niemcy nigdy nie były i nie są naszym sojusznikiem tylko wrogiem numer jeden, który czasem mniej, czasem bardziej otwarcie działa przeciwko Polsce a UE jest de fakto IV Rzeszą.
  • Odpowiedz
@ish_waw: Wyobrażacie sobie takie coś:

NIEMCY WRAZ Z TUSKIEM CHCĄ ZBURZYĆ POLSKI KOŚCIÓŁ GDYŻ CHCĄ ZBUDOWAĆ LUKSUSOWY APARTAMENTOWIEC DLA UCHODŹCÓW I SIĘ ZEMŚCIĆ ZA TO ŻE WIELKA POLSKA CHCE OD NICH REPARACJI!
  • Odpowiedz