Aktywne Wpisy

Defined +769
titus1 +184
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Tylko coś kosztuje...
Działa
źródło: comment_nCp7xlUFJ7bNBkBrO4DFDJ7GNDeOaTFo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@W_Heisenberg ale się gubię. Dzwoni z automatu jak przy normalnym połączeniu. Sprawdzane na Whatsapp. Nie mam fejsa. I wibruje w trakcie połączenia. Wibracje można modyfikować, dowolnie dla chyba każdej akcji. Możliwości powiadomień jest dużo, tak samo jak dostępnych ikon. Sprawdzałem też Mi Band Notify& Fitness, ale moim zdaniem dużo słabsze. Tutaj za to opcje treningu są prawie żadne.
źródło: comment_EIAjYBARK4xAiNdHS6LKwZxoV6f5vp98.jpg
PobierzZaraz sprawdzę Messengera z ciekawości.
@Riaru
Faktycznie, pejsbuk powiadamia dopiero po. Ciężka sprawa będąc wykopkiem, czy tam innym mirkiem, znaleźć kogoś kto by zadzwonił ;)
Podobnie jest ze Skypem, który nie daje żadnego powiadomienia. Rozwiązałem to Taskerem, ale nie jest to idealne rozwiązanie. Myślałem, żeby to jeszcze jakoś z pewnym modułem Xposed połączyć, ale mi się aż tak nie chce tego ruszać.