Aktywne Wpisy
elozapiekanka +76
Atreyu +6
Jakie planszówki polecacie? Najczęściej będzie 2-4 graczy
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
Słyszałem dobre opinie o #talisman (chyba wychodzi nowa edycja?) i #gloomhaven ale ogólnie jestem zielony w tych sprawach
#grybezpradu #planszowki #gry
#taxihiv #uber
Jesli to prawda to miejsce januszy jest w sztumie i dalej taksa sobie juz nie pojezdza, tylko ze ta Twoja historyjka nie trzyma sie kupy, W czym Ci piwniczaki z wypoku maja pomoc?
Pewnie chciales na Rockiego przycfaniaczyc i dostales w dziob i poleciales zaraz sie pozalic do internetow
Idz do UM z numerem bocznym i babka ci wyciagnie teczke goscia, jesli nie da Policji juz da
Komentarz usunięty przez moderatora
Tuziak #!$%@? xD
Policja byla i nic nie zrobila?
Wolaj, lewarek w dupe takim zjebom i chce wiedziec, ze dostali za swoje jak juz to zrobisz.
Gdzie?
@Fire998
I ciagle unikasz odpowiedzi na pytanie czy byla Policja i jak sie to zakonczylo?
Komentarz usunięty przez moderatora
Policja była, spisała wstępne zeznania i poszli sprawdzić czy jest zapis z kamer. Kazali zrobić obdukcję, bądź pojechać na Wilczą i złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Zaraz po tym pojechałem do CPR, bo na etacie wiodącym jestem kierowcą ratownictwa medycznego, zapytać o obdukcję na szybko po znajomości ale podobno musi być do tego lekarz medycyny pracy. Potem na Wilczą gdzie tylko siedziałem w poczekalni i