Colek
ehhhhhhhhhhh
32
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....s
M.....s
@Colek: metal tazo były beznadziejne, tylko grube plastikowe liczyły się na dzielni
3
papafranku
papafranku
@Colek a bym se pozbierał tazosy takie z czitosów w kształcie piłek ehhhh
2
M.....s
M.....s
@papafranku: grubasa mogłeś w podbazie wymienić na kilka cienkich, metalowych nikt nie chciał - bo nikt ich nie szanował
2
m.....u
m.....u
@Colek cheetos=hiv

1
G.....4
G.....4
@Colek smakowały sztucznie. Źle wspominam
1
papafranku
papafranku
@MrPickles nie. Żeby tazosy liczyły się na dzielni to musiały być ciężkie i musiały dzwonić jak się nimi rzucało
1
papafranku
papafranku
@misieu nie no. To smak dzieciństwa...
1
radziuxd
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1
radziuxd
@papafranku: a Ty gdzie się wychowałeś, bo na razie to jesteś jeden co się brandzlował metalowymi. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1
DiscoKhan
@MrPickles: Uuuuu, kozaczenie XD Pruszkowska dzielnia to jednak same ogary które bez potrzeby się w oczy nie rzucają xD
1
papafranku
papafranku
@MrPickles ty się na Podlasiu wychowałeś, że takie zwyczaje? Na Pomorzu te plastikowe były od razu wyrzucane...
0
M.....s
M.....s
@papafranku: gorzej, na Białorusi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
radziuxd
@papafranku: Nie ważne, doczytałem. Współczuję.
0
papafranku
papafranku
@MrPickles no i pewnie nie chodzicie na dwór tylko na pole dziwaki
@radziuxd
0
papafranku
papafranku
@radziuxd Pomorze i zachodnie Pomorze to dwa najlepsze województwa elo
0
M.....s
M.....s
@papafranku: wychodzimy na zewnątrz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
radziuxd
@papafranku: Ja wychodzę na dwór. Nie trafiłeś, pis joł.
0
mazloo
No elo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
DiscoKhan
@MrPickles: Metalowe lepiły się do podłoża i trzeba było nimi napieprzać z całej siły o podłoże, żeby się sensownie mogły obrócić. Zresztą to przez te metalowe w mojej podbazie na prawdę zaczęło się ściganie tazosowców. Zadanie tyle ułatwione, że o ile zwykły były umiarkowanie głośne, to te metalowe to dzwoniły, że hoho.
0
M.....s
M.....s
@DiscoKhan: A ile razy wlatywały w szparę między drzwiami, gdzie odbywała się lekcja. To była tragedia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0