@Sanczo231: @gorral: @qbuteq: @Zaczynam_od_Bacha: @dante60-3: Nie przeceniajcie Panowie tej karty. Może być mocna, owszem. Na pierwszy rzut oka jest w sumie "wow"! Ale tak myśląc nad nią logicznie, jest OP w dwóch sytuacjach: jeśli dojdzie do fatigue (czyli wooolny mecz control vs. control) lub kiedy akurat trafimy na topdeck przeciwnika który jest jego win-condition. W przeciwnym wypadku usuwamy jedną kartę, która równie
@TlustodupyBialorusin: heh, ale na zagranie fel reavery decydujesz się Ty, bo chcesz mieć grubą jednostkę i świadom jesteś ryzyka, więc jak możną porównywać te dwie karty? No tak, zobaczyłeś magiczne słowo "skasuj", zapomniałem :)
@Dawidinho8: +1. Do tego jest to karta ze statline nadającym się tylko do early game, więc w 9/10 przypadków jest to krokoliszek bez żadnego profitu dla twojej talii. Może warlock dostanie coś jeszcze żeby powstał mill deck.
@dante60-3: Koledzy wyżej już ci dali przykłady z mill rogue, który potrafił skasować spokojnie 6+ kart bez twojego udziału, a i tak wciąż daleko mu było do bycia broken deckiem.
@Dawidinho8: Ta karta jak będzie grana, to dzięki temu że ma dobry statline vs aggro. Np jakby była 2/2 to wątpię że pograłaby, a tak ma szansę jako earlydrop + % na wingame vs combo/controldecki. Fatigue w warlocku i tak raczej jest kiepskie ze względu na heropower. Ja bym dał solidne 3.5/5, dobra karta ale serio w 80% to będzie krokodyl 2/3.
@TlustodupyBialorusin: mill rougue to combo talia przy której jednak musiałeś doprowadzić do odpowiedniej sytuacji, aby zaistniało wspomniane skasowanie, a tutaj po prostu rzucasz kartę niezależnie od tury. Pewnie, niech dodadzą więcej randomowych efektów okraszonych kasowaniem kart u przeciwnika.
@Dawidinho8: nie napisałem, że ta karta jest zbyt op, ale znów dochodzimy do sytuacji gdy nie można grać wokół tej karty, ani w żaden sposób na nią zareagować.
@dante60-3: powiem tak, przestałem grac w hearthstone po wyjsciu tych dziwnych questów, ale karta szczerze bardzo fajna, brakuje takich mechanik, mechanika rodem z Magic the Gathering. Nie mniej jednak zaoszczedze sobie czasu i nie zamierzam dalej grać, mimo iż posiadam wszystkie karty jakie wyszły i tylko czesc z tych questów.
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Kryste panie dobra robota @m__b chomiki zamarzly i sie serwer wydupcyl a po za tym to aplikacja mobilna wyglada jak gowno i nie tylko tak wyglada ale i jest gowniana
źródło: comment_VCCmfHPLU6pPzEzG0ncbvbJ7R0aAJEyF.jpg
PobierzNie przeceniajcie Panowie tej karty. Może być mocna, owszem. Na pierwszy rzut oka jest w sumie "wow"! Ale tak myśląc nad nią logicznie, jest OP w dwóch sytuacjach: jeśli dojdzie do fatigue (czyli wooolny mecz control vs. control) lub kiedy akurat trafimy na topdeck przeciwnika który jest jego win-condition. W przeciwnym wypadku usuwamy jedną kartę, która równie