Wpis z mikrobloga

@Meeklay: @DildoDaggins: mnie nigdy sałata nie robiła w #!$%@?. wiele razy jechałem nawalony i nie ściemniał naokoło dłuższą drogą. Nie są drodzy co nie znaczy, żeby się jakaś alternatywa nie przydała. Tym bardziej zdrowa konkurencja.
@swhite: Nie żebym bronił złotów za wszelką cenę, sam pewnie korzystałbym z ubera jakby była możliwość( ͡° ͜ʖ ͡°) ale bądźmy realistami, sam uber, zdaje się, wypowiadał jakiś czas temu, że w Lublinie ceny i tak są zbyt niskie żeby opłacał im się ten rynek. Z drugiej strony jeśli złotówy w akcie zemsty mają zablokować całe miasto jak to ostatnio się działo w kraju to wolę dopłacić
@Meeklay jezdze regularnie przynajmniej raz w tygodniu a czasem i czesciej od dwoch lat taxa i jeszcze nigdy mnie nikt w #!$%@? nie zrobil (zawsze zamawiam z korporacji). Raz moja kolezanke zrobili w #!$%@? w noc sylwestrowa jak wziela jakiegos no-name z postoju. Kiedys przeliczalam na przykladzie 5km i najdrozszej taryfy - wtedy uber wychodzilby faktycznie z 5zl taniej bo za takse wychodzilo mi 15 a uberem 10zl. Problem taki ze w