Aktywne Wpisy

Antibambino +66
Poznam różową:
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf

qew12 +71
Chłop spróbował sobie kupić czekoladę z automatu. Terapeutycznie, bo na widoku ludzi.
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe

Cały czas się waham, a muszę lada dzień podjąć decyzję - mieszkanie na Białym Prądniku (Pachońskiego) - blok z dużej płyty, 52,5 mkw. Mieszkanie zadbane i wyposażone, do zamieszkania, lecz oczywiście z remontem w niedalekiej perspektywie (~2 lata). Nie jest to mieszkanie remontowane w niedawnym czasie, ale da się przeżyć te 2 lata, bo nie zostało zapuszczone. Są tam trzy pokoje - 20 mkw, 9 mkw, 6 mkw. Do tego jasna kuchnia, osobno toaleta i łazienka. Z dużego pokoju jest wyjście na balkon. Mieszkanie jest własnościowe, a miesięcznie do spółdzielni idzie 370 zł.
Pytanie do ludzi siedzących w temacie: cena, jaką wynegocjowałem to 250 000 zł. Oczywiście dojdą jeszcze podatki i kwestie związane z notariuszem etc. Niemniej podstawowa cena mieszkania oscyluje w okolicach 4760 zł/mkw. Czy to jest faktycznie w miarę dobra okazja i warto to brać?
#mieszkanie #krakow
Bałbym się jedynie zakupu mieszkania bez miejsca postojowego. To jest decyzja, którą można później wyklinać przez lata.
Poczytałeś o jej wadach i akcteptujesz je?
Jak długo chcesz tam mieszkać? Uda się potem sprzedać?
Chyba, że na najem.
Są jakieś oferty sprzedaży w tym lub okolicznych blokach?
Znam wady płyty, sam mieszkałem w takim budownictwie ponad 6 lat. Nigdzie nie jest idealnie - płyta ma plusy i minusy.
Zamierzam tam mieszkać, choć w początkowym okresie chcę podnająć pokój/pokoje studentom, żeby się zwróciła pożyczka. Jak długo będę tam mieszkał to oczywiście bardzo ciężko określić. To, czy uda się to potem sprzedać - nie mam pojęcia, jestem laikiem
Dobrze że mogłem dokupić, ale nawet to jedno będzie za mało..
Skoro ze wszystkich obejrzanych ofert, tę uważasz za najlepszą, widocznie najlepiej spełnia Twoje kryteria. Jeżeli zmienisz zdanie to sprzedasz. Najwyżej ze stratą. Za 10-15 lat Twoje potrzeby i tak się zmienią.