Wpis z mikrobloga

@hehexddd: super kontrargument bulwo xD po prostu pytam z ciekawości, ja tam wole grubego, bo to troche inny wymiar streamów jest, nudzi mnie monotematyczność i wałkowanie tego samego + taki sam content jak co drugi streamer opierający się na telefonach i omegle
gusta i guściki, tak tylko pytam
@lururururu: Nikt nie każe Ci oglądać, a teraz idź na tag apple ponarzekać na maki i na tag neuropa ponarzekać na lewactwo. Wytłumacz mi proszę co sprawia, że odczuwasz nieodpartą chęć podzielenia się z nami, że mahonek Ci nie siada? Dla mnie to dopiero niezrozumiałe jest.
@lakukaracza_: w zasadzie nic, znalazłem hehe śmiesznyxd filmik i jakoś mi wpadło do głowy żeby coś do tego dopisać, chociaż troche się zapomnialem, że ludzie mają różne upodobania i w sumie nic mi do tego kto co ogląda, co nie zmienia faktu, że chciałem usłyszeć co tak na prawde ciągnie do niego ludzi, bo dla mnie właśnie ta monotematyczność i wałkowanie w kółko tego samego go skreśla na dłuższą mete, po
@lururururu: Ja na przykład obserwuje jego zachowanie pod kątem jego choroby, gdyż mam bardzo podobne schorzenie. Do tego to pracowity, fajny gościu z dystansem do siebie omijający wszelkie dramy. Magicala też oglądam, ale tam już powody inne - dymy :)
@lakukaracza_: No i ja to rozumiem, nie chce tu toczyć gównoburzy, jedyne co mnie właśnie interesuje jaki jest powód. Dla mnie na dłuższą mete pomimo, że jest po prostu "inny" niż ci wszyscy streamerzy to nudzi, a z chorobą mniejwięcej rozumiem, bo sam mam jakieś tam "symptomy nerwicy", dzięki za konstruktywną opinie.
@bartaz88: Bo na ogół nerwicy nie rozpoznasz. W końcu jest to zaburzenie, a nie choroba fizyczna. To jest jak z osobowością jupiterów. Kiedy go oglądasz i tak nie masz pewności, że jest taki sam irl. Robiąc stream skupia się na nim a objawy wynikające z nerwicy nie są stałe przychodzą nagle i na krótki moment (no, oby krótki)