Wpis z mikrobloga

@naganiaczherculesa: A ja myślę, że chodzenie w koszulach z długim rękawem przy 30 stopniach i podwijanie rękawów drażni mnie bardziej niż widok facetów z krótkim rękawem.
#!$%@? noś tu długie koszule, żeby podwijać rękawy. Idiotyczna moda.
  • Odpowiedz
@Blaskun: no wiem jak działa moderacja, a to akurat mogła zgłosić nie tylko "atakowana" osoba, ale ktokolwiek i mode wtedy usuwa takie rzeczy

chociaż widać też, że op nie zaplusował tamtego komentarza, więc może faktycznie mu się nie podobał i może on sam to zgłosił
  • Odpowiedz
@czikapu: no dokładnie :D poza tym co złego jest w koszulach z krótkim rekawem jeśli każda polówka jest z krótkim rękawem? Krótki rękaw w koszuli jest be a w polówkach cacy? Gdzie tu jest sens?
  • Odpowiedz
@czikapu potwierdzam, sama kilka dni temu wyszlam w koszuli z długim rękawem bo było dość chłodno, a tu nagle bam! 30 stopni się zrobiło
I raz że podwinięte rękawy są niewygodne, a dwa w krótkim rękawie byłoby chłodniej i przyjemniej
  • Odpowiedz
No nie zgodzę się. To, że wzięto go za parkingowego, wyszło mu na korzyść, bo mógł wywołać tym autem alarmy i dostać się do monitoringu. Poza tym początkowy pościg, pierwsze sceny filmu, gdy strzelił w butlę z gazem - to nie było sprytne?

@zakamuflowany_fetyszysta: Fakt, że wyszło mu na korzyść, ale sposób w jaki uruchomił alarm był prostacki - w stylu początkującego Bonda, który jeździ Fordem, walczy wykorzystując głównie siłę
  • Odpowiedz