Aktywne Wpisy
Habebok +32
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +329
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
Gównoburzy w komentarzach nie było końca. Zostałem zwyzywany od inceli, moje tezy oczywiście zostały zanegowane, stwierdzano dodatkowo, że faceci sami sobie winni (bo z kobietą to przecież bezpieczniej, facet to potencjalny napastnik), tag #pieklomezczyzn został jawnie wyśmiany, padła nawet wzmianka o Kajetanie P. (typ zamordował nauczycielkę włoskiego, c--j z tym że to odwrotny przykład, lajków poszło dużo) i wiele innych kwiatków.
Tak to właśnie wygląda w praktyce kiedy spróbujesz napisać jawną prawdę o tym, że faceci w jakiejś konkretnej branży mają ewidentnie gorzej.
https://wykop.pl/cdn/c3201142/91928e6f662cc9c94c1e5841a320f7d0296702ee87158c020c5b723497d567bc.png?author=semperadastra&auth=8a52dca080eaf5528f928ca0bee11db7
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #dyskryminacjamezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski
Pierwsza lekcja dzieciak zachwycony, matka zachwycona, temat świetnie przerobiony - tydzień później telefon ze szkoły językowej, że dzwonił ojciec dziecka, bo "oni" wolą żeby przychodziła studentka a nie studenciak ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pierwsza lekcja online z około dwunasto/trzynastolatką. Na koniec przychodzi matka i mi mówi, że cieszy się
@semperadastra: taki stary typ a dalej się nie nauczył, że tym idiotkom powiesz "kobiety lubią czekoladę" to ona słyszy "ty KONKRETNA TY JEDYNA TO JEST DO CIEBIE lubisz czekoladę" i się wylewa szambo od wszystkich tych co będą mówić, że ona akurat nie lubi....
tłumaczysz obce języki, a z ludzkiego na babski się nie nauczyłeś :)
Tak z ciekawości- ostatnio tak policzyłem sobie, że można chyba z 10k na rękę wyciągnąć jak ktoś wali korepetycje full-time, co?
Założyłem w obliczeniach, że 10% odwoła zajęcia i że pracujesz 47/52 tygodni w roku.
Ty
A to nie tak, że na takie lekcje z reguły chodzą Juleczki, którym zajęcia opłacają rodzice? I niekoniecznie tacy rodzice chcą, żeby ich nastoletnia d------a szła na korepetycje do 25-letniego chłopa? Bo szansa na to, że poza nauką języków będziesz ją jeszcze uczył biologii jest dość duża? :)
Nawet jeśli jest tutaj parytet, to z buta odpada Ci 50% klientów :D
Bo przecież do przedmiotów ścisłych lepiej wziąć faceta, bo mówi konkretnie i na temat. To jest jak najbardziej logiczny powód, nawet matki jak szukają dla swoich dzieci korków z tych przedmiotów to wybierają facetów, bo po prostu lepiej wytłumaczy.
@semperadastra A angielski? Angielski to inna para kaloszy, tu chodzi właśnie, żeby dużo mówić, na pierdoły.
Miałem z facetami i kobietami angielski, i z facetami zawsze było