Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

BlackWarrior +1
#ksiazki Która książka i który zbiór opowiadań King jest według was najlepsza?

Powienien skończyć czytać na: > Spytałbym w jaki sposób opozycja r-----------a kraj, ale zostałbym uznany za trolla nie doczekawszy się odpowiedzi, prawda?
Ale nawet abstrahując od takich pustych hasełek, przyjmując że rzeczywiście obecna opozycja "r-----------a kraj" to nie jest przecież jedynym wyborem no i jasnym jest już, że nawet PO nie r---------i go bardziej niż zrobi to PiS.
Ale mam szacunek
Konkretną odpowiedzią na bezmyślnie powtarzane puste hasełka jest pytanie o nie. Jeśli nie zauważyłeś, że zadałem pytanie dla zgrywy go nie zadając to spytam wprost - w jaki sposób opozycja "r-----------a" ten kraj? Oczywiście biorąc pod uwagę postępujący przez ostatnie dekady wzrost gospodarczy Polski.
A, że umknęły ci też
@Elaviart: nie wiem skąd taka śmiała konkluzja.
Podaj te hasełka. A może moje zdanie podziela wielu obrzydzonych tymi wojenkami Polaków? To by mnie nawet cieszyło, że nie tylko ja widzę absurd 12-letniej przepychanki przy
"Podział Polaków" - czy to zasługa wyłącznie poprzednich rządów czy może przy wydatnym udziale opozycji?
Państwo policyjne? Zaburzenie priorytetów? Absolutne wypięcie się na społeczeństwo obywatelskie? Tu nie wiem o czym mówisz, oczywiście mówiąc stricte o poprzednich rządach.
"Afery goniące afery" to w sporej części rozdmuchane, medialne szopki. Jakoś tak się już dawno temu złożyło, że jakakolwiek nieudolność czy choćby niefortunna
Komentarz usunięty przez autora
A jezeli myslisz ze PIS te zmiany robi (przejmowanie wszystkich sadow po kolei) po to zeby byly jeszcze jakies normalne wybory, to sie ludzisz.
Komentarz usunięty przez autora