Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Randkowanie uczyniło mnie cynicznym mizoginem.

Chodziłem na randki od dłuższego czasu, często 1-2 razy w tygodniu. #rozowepaski często dawały się przelecieć, więc można powiedzieć, że seksu mi nie brakowało. Jednak nie było to czego chciałem, moim celem było znalezienie kogoś kim mógłbym wejść w długą relację. Nie wiem czy moje skillsy into #relacje się pogorszyły czy kobiety stały się "łatwiejsze", ale zdaje się, że nie mogę wejść w żaden dłuższy związek.

Wiecie co jest z-----e? Że od #niebieskiepaski wymaga się praktycznie wszystkiego by być uznanym za wartego spotkania. Pewność siebie, wygląd, kariera, osobowość, status społeczny, ciekawe hobby, bycie wygadanym. Włożyłem naprawdę sporo swojego czasu w rozwój tych umiejętności. A potem poznaje #rozowepaski które nie robią w swoim życiu nic ciekawego, nie rozwijają swoich zainteresowań, nawet nie wiedzą czego/kogo chcą. Cały ten pieprzony wysiłek w samorozwój i co dostajesz? #rozowepaski które są tylko jak ładny kwiatek i nic więcej. Równie dobrze mógłbyś iść na #seksy na #roksa i dostałbyś to samo bez tej całej gry.

Kiedy zjebiesz najmniejszą drobnostkę znikają. Spotykasz #rozowypasek który mówi, że uwielbia randkowanie, bo wszyscy goście z którymi się spotyka łatwo akceptują jej wady. Ta sama dziewczyna pyta się mnie o moje wady, mówisz jej to myśląc, że nasza relacja może stać się przez to głębsza, ale nie, automatycznie widać brak zainteresowania na następne spotkania. Nic nie jest pewne, większość facetów jest nieszczęśliwa i dalej odczekuje się od nich inicjatywy, ustalania planów na randkę, bycie tym którym się wszystkim zajmuje podczas gdy #rozowepaski się tylko bawią. Gdy już uda ci się wejść into #zwiazki ona dalej może skończyć na jakiejś imprezie ssąc c---a pierwszemu lepszemu sebkowi.

No, chciało to z siebie wyrzucić, żeby mi ulżyło.

#zwiazki #przemyslenia #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: ale czego Ty oczekujesz od lasek, ktore "daja się przeleciec"? (Choć może to Ty się dales?)

Glebsza relacja na pierwszej randce zakończonej seksem z laska zapewne z jakiejś aplikacji?
Jak celujesz w powierzchowne znajomości, które opieraja się głównie na fizycznosci, to się nie dziw, że laski mają powierzchowne wymagania.

No niespodzianka...
  • Odpowiedz
  • 1
@AnonimoweMirkoWyznania Tak tak, bo absolutnie powodem, dla którego trafiasz na płytkie relacje nie jest fakt, że takich szukasz...

Znam co prawda związki, ktore się zaczęły ons, ale raczej szansa na taki jest jak ułamek procenta.
Także zanim zaczniesz narzekać to radziła bym samemu sobie ustalić oczekiwania, priorytety i jeszcze zdać sobie sprawę, że jak nie jesteś wybity z 'social skills' to jeszcze trzeba chwilę z tą drugą osobą poprzebywać, żeby poznać.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Może czas zacząć chodzić do łóżka z kobietami, które mają coś do zaoferowania?

Nie powiesz mi chyba, że boisz się powiedzieć lasce, że jest tak nudna, że nawet nie masz ochoty wsadzić swojej ręki w jej majtki.

Powie Ci, że jesteś chujem? - potraktuj to jako komplement.
  • Odpowiedz
Wiecie co jest z-----e? Że od #niebieskiepaski wymaga się praktycznie wszystkiego by być uznanym za wartego spotkania. Pewność siebie, wygląd, kariera, osobowość, status społeczny, ciekawe hobby, bycie wygadanym. Włożyłem naprawdę sporo swojego czasu w rozwój tych umiejętności. A potem poznaje #rozowepaski które nie robią w swoim życiu nic ciekawego, nie rozwijają swoich zainteresowań, nawet nie wiedzą czego/kogo chcą.

@AnonimoweMirkoWyznania: Ale wiesz, że to wynika z tego
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania problem chyba w targecie opa. Uderza on w łatwe Karyny co pójdą do łóżka na pierwszym spotkaniu. Takie osoby nie chcą wchodzić w stałe związki, lubią sobie przebierać w bolcach. Dla nich jesteś tylko którymś tam Michałem czy innym Bartkiem. Za tydzień będzie miała następnego.

W takim trybie życia jest tak, że zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy, bogatszy, lepszy w łóżku. Osoba nie ma do ciebie żadnego przywiązania emocjonalnego, w
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: no tak, bo niebiescy to nie maja wymagan xD jest tam duzo ludzi, ktorzy nie wiedza czego chca, zarowno kobiety i mezczyzni. Zreszta, czego Ty oczekujesz? Mezczyzni tak samo robia. Cos im sie nie podoba w dziewczynie, to sie juz nie wysila i szuka dalej na tinderze. Ta apka daje mozliwosci poznania bardzo wielu osob i raczej rzadko sie tam ktos interesuje jedna osoba, bo przeciez inne znajomosci sa
  • Odpowiedz
UkrytyDewiant: Sorry, ale Ty też chodziłeś z nimi do łóżka na pierwszej randce, a skoro uważasz, że takie kobiety są łatwe to w takim razie Ty też jesteś łatwy. Pięknie strzeliłeś sobie w kolano :D

Zaakceptował: Asterling

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Identyczna baja z mojej strony, od trochę ponad roku niccccccc...
Coś w mainstreamie się zmieniło, mentalność ludzi jest z goła inna teraz i świat rządzi się innymi zasadami.

Dobrze to jednak czytać bo już zaczynałem sądzić że to ze mną już coś nie tak jest heh ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz