Wpis z mikrobloga

@leobenos: Ja tam nie obstawiałem ani góry ani dołu ale szkoda trochę bo rano pozbyłem się SiaCoin i nie wiedziałem w co wejść, jak bym zapobiegawczo kupił ETH to był bym na fajnym plusie
  • Odpowiedz
@leobenos: Tylko ja mam takie wrażenie że zbliżą się 23 i zaraz się zacznie duża sprzedaż na ETH. Chińczycy wstaną do pracy i zauważą co się o--------a to przytną ten trend.
  • Odpowiedz
@leobenos: Bo w ich strefie czasowej teraz jest przed 4 rano. Za parę godzin zacznie się u nich dzień. Nie zauważyłeś że koło 23-24 naszego czasu na giełdach potrafi się kompletne odwrócić trend?
  • Odpowiedz
@leobenos: przeciez minerzy od wczoraj sygnalizują segwit = nie będzie HF.przynajmniej przez najbliższy rok, bo na tyle został przesunięty

nie wiem czemu się podniecacie tym szitem. ETH nigdy nie zastąpi BTC. jedyne zastosowanie ETH to tworzenie scamów. a to się kiedyś skończy.. a właściwie to już się kończy. większość tokenów ląduje na giełdzie poniżej ceny ICO. chyba wiadomo co to znaczy
  • Odpowiedz
większość tokenów ląduje na giełdzie poniżej ceny ICO

@Smule: bo ludziom sie nie chce czekac na realizacje profitow z ICO jak kupili tokeny z eth po 150$ a cena eth urosla do ponad 230$, to nie jest jakies trudne do ogarniecia...
  • Odpowiedz
@Ideologia_Gender: @Seid: Dojdzie czy nie dojdzie do 300?
Cały myk polega na tym, że nie wiadomo czy PLR wejdzie w ogole na jakakolwiek gielde bo jakby popatrzec na EtherDelta to tam jest maly ruch.
Niemniej, sprawa ETH i tego jak urosnie a z drugiej strony jak sie zachowają ludzie jesli np. PLR wejdzie na bittrexa albo polonieca.
Raczej na pewno nie na Krakena i Bittfinexa
  • Odpowiedz
@Smule: Czemu, prawdopodobne ze ludzie nie są pewni sukcesu ICO więc realizują zyski na podstawie wzrostu ETH.

@leobenos: Chyba pomyliłeś wątki, rozmawiamy jednocześnie w dwóch, jeden o PLR a drugi o ETH a ty zrobiłeś fuzję xD Co do ETH to nie mam pojęcia, zrobiłem stop-loose i mam zamiar poczekać do rana, trochę się cykam ale przynajmniej nie stracę. Wstanę o 6 bo wtedy często są największe górki
  • Odpowiedz