@Ideologia_Gender: nie no, aż tak nie bedzie. Jednak jesli walnie podział w BTC na 2 coiny to ETH moze zyskać i to sporo. Cena 500-600 dolkow do konca roku w styuacji jak BTC sie podzieli
@leobenos: Ja tam nie obstawiałem ani góry ani dołu ale szkoda trochę bo rano pozbyłem się SiaCoin i nie wiedziałem w co wejść, jak bym zapobiegawczo kupił ETH to był bym na fajnym plusie
@leobenos: Tylko ja mam takie wrażenie że zbliżą się 23 i zaraz się zacznie duża sprzedaż na ETH. Chińczycy wstaną do pracy i zauważą co się o--------a to przytną ten trend.
@leobenos: Bo w ich strefie czasowej teraz jest przed 4 rano. Za parę godzin zacznie się u nich dzień. Nie zauważyłeś że koło 23-24 naszego czasu na giełdach potrafi się kompletne odwrócić trend?
@leobenos: przeciez minerzy od wczoraj sygnalizują segwit = nie będzie HF.przynajmniej przez najbliższy rok, bo na tyle został przesunięty
nie wiem czemu się podniecacie tym szitem. ETH nigdy nie zastąpi BTC. jedyne zastosowanie ETH to tworzenie scamów. a to się kiedyś skończy.. a właściwie to już się kończy. większość tokenów ląduje na giełdzie poniżej ceny ICO. chyba wiadomo co to znaczy
większość tokenów ląduje na giełdzie poniżej ceny ICO
@Smule: bo ludziom sie nie chce czekac na realizacje profitow z ICO jak kupili tokeny z eth po 150$ a cena eth urosla do ponad 230$, to nie jest jakies trudne do ogarniecia...
@Ideologia_Gender: @Seid: Dojdzie czy nie dojdzie do 300? Cały myk polega na tym, że nie wiadomo czy PLR wejdzie w ogole na jakakolwiek gielde bo jakby popatrzec na EtherDelta to tam jest maly ruch. Niemniej, sprawa ETH i tego jak urosnie a z drugiej strony jak sie zachowają ludzie jesli np. PLR wejdzie na bittrexa albo polonieca. Raczej na pewno nie na Krakena i Bittfinexa
@Smule: Czemu, prawdopodobne ze ludzie nie są pewni sukcesu ICO więc realizują zyski na podstawie wzrostu ETH.
@leobenos: Chyba pomyliłeś wątki, rozmawiamy jednocześnie w dwóch, jeden o PLR a drugi o ETH a ty zrobiłeś fuzję xD Co do ETH to nie mam pojęcia, zrobiłem stop-loose i mam zamiar poczekać do rana, trochę się cykam ale przynajmniej nie stracę. Wstanę o 6 bo wtedy często są największe górki
https://entethalliance.org/enterprise-ethereum-alliance-becomes-worlds-largest-open-source-blockchain-initiative/
#ethereum #bitcoin #kryptowaluty
@Smule: Jestes tego pewien? serio? przy tym co sie odjebuje na BTC kazdego dnia.
nie wiem czemu się podniecacie tym szitem. ETH nigdy nie zastąpi BTC. jedyne zastosowanie ETH to tworzenie scamów. a to się kiedyś skończy.. a właściwie to już się kończy. większość tokenów ląduje na giełdzie poniżej ceny ICO. chyba wiadomo co to znaczy
EDIT: o, już xD
@Smule: bo ludziom sie nie chce czekac na realizacje profitow z ICO jak kupili tokeny z eth po 150$ a cena eth urosla do ponad 230$, to nie jest jakies trudne do ogarniecia...
Cały myk polega na tym, że nie wiadomo czy PLR wejdzie w ogole na jakakolwiek gielde bo jakby popatrzec na EtherDelta to tam jest maly ruch.
Niemniej, sprawa ETH i tego jak urosnie a z drugiej strony jak sie zachowają ludzie jesli np. PLR wejdzie na bittrexa albo polonieca.
Raczej na pewno nie na Krakena i Bittfinexa
źródło: comment_gSZEAOvAqUaUJGopvJLysPJN9fr31Noh.jpg
Pobierz@leobenos: Chyba pomyliłeś wątki, rozmawiamy jednocześnie w dwóch, jeden o PLR a drugi o ETH a ty zrobiłeś fuzję xD Co do ETH to nie mam pojęcia, zrobiłem stop-loose i mam zamiar poczekać do rana, trochę się cykam ale przynajmniej nie stracę. Wstanę o 6 bo wtedy często są największe górki