@kufelmleka: Wyobraź sobie że PO wygrywa następne wybory i ma taką samą możliwość mianowania swoich sędzió jak chce zrobić teraz PIS. Nie skorzystałoby? Nie wierzę w to. Ustawili TK pod siebie to i z tym nie mieliby problemów. Szkoda tylko że tylu pożytecznych idiotów udało im się nałapać.
ale one będą z emblematami partii politycznych. a jak nie partii to KODu, a chyba nie ma wątpliwości, że KOD = PO i Nowoczesna.
@Hrotan: Gdzie jest napisane, że z emblematami? Te protesty będą jak ten niedzielny. Gdzie tam polityka na pierwszym planie? KOD nie jest partią, i nie jest sympatykiem tylko PO i Nowoczesnej, o czym się przekonałem na sobotnim proteście... W każdym razie zazdroszczę braku wątpliwości.
@Tom_Ja: > W jaki sposób się bada, czy sędzia jest za PO, czy za PiS? Nie rób wielkich oczu jakbyś się urodził wczoraj, Sprawa TK i opór sędziów przed reformami nadto to pokazuje. Twoja widzę kochana partia PO gdyby miała taką samą możliwość dobierania sobie sędziów jak chce teraz pis bez skrupułów by z tego skorzystała,.
@Tom_Ja: Przykro mi, ale uczestniczenie w czymś w czym uczestniczy PO N czy RAZEM uwłacza mojej godności. Znajdź prawdziwie apolityczne protesty a z chęcią dołączę.
A można przyjść ze zniczem lub świecą w telefonie?
@Roess: Można, znicz też świeca. Każda osoba się liczy :) Telefon? Proszę bardzo, już mieliśmy przykład, że tak też można. I ekologicznie, i nowocześnie :)
Przykro mi, ale uczestniczenie w czymś w czym uczestniczy PO N czy RAZEM uwłacza mojej godności. Znajdź prawdziwie apolityczne protesty a z chęcią dołączę.
@Topgun: Ale nie uczestniczą w tym jako partia, tylko jako obywatele. Zresztą obywatele sami protestują cały dzień, mało polityków wychodziło dziś z Sejmu.
@panzerfucker: Teraz być może nie*. Ale pomyśl, co będzie jak ustawa przejdzie, a do władzy dojdzie PO.
*W jaki sposób się bada, czy sędzia jest za PO, czy za PiS?
TO COŚ NA GŁÓWNEJ? WTF? Kto to wrzucił się pytam? @Wykop widzę wybrał stronę konfliktu.
@Hrotan: Gdzie jest napisane, że z emblematami? Te protesty będą jak ten niedzielny. Gdzie tam polityka na pierwszym planie?
KOD nie jest partią, i nie jest sympatykiem tylko PO i Nowoczesnej, o czym się przekonałem na sobotnim proteście... W każdym razie zazdroszczę braku wątpliwości.
Nie rób wielkich oczu jakbyś się urodził wczoraj, Sprawa TK i opór sędziów przed reformami nadto to pokazuje. Twoja widzę kochana partia PO gdyby miała taką samą możliwość dobierania sobie sędziów jak chce teraz pis bez skrupułów by z tego skorzystała,.
@MattJedi: Zapewne algorytmy...
Bojkot Wykopu? Popieram ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pablonzo: Więcej. Wolna Polska. Mój mały wkład. A Ty co zrobiłeś dziś dla Polski? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Roess: Można, znicz też świeca.
Każda osoba się liczy :)
Telefon? Proszę bardzo, już mieliśmy przykład, że tak też można. I ekologicznie, i nowocześnie :)
@Topgun: Ale nie uczestniczą w tym jako partia, tylko jako obywatele.
Zresztą obywatele sami protestują cały dzień, mało polityków wychodziło dziś z Sejmu.
Komentarz usunięty przez moderatora