Aktywne Wpisy

mamamarcina +55
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +16
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

Komentarz usunięty przez autora
@GermanParis: Co? xD widze ze skrajności w skrajność, wyjdź z piwnicy zacznij sam myśleć, wyłącz tvn.
Komentarz usunięty przez moderatora
@GermanParis: Co? xD widze ze skrajności w skrajność, wyjdź z piwnicy zacznij sam myśleć, wyłącz tvn.
@triceraptor: czemu nie? Zobacz wczorajszy wybuch Kaczyńskiego - on myśli, ze ktoś mu zabił brata (ten człowiek nie ma żony, dzieci czy jakiekolwiek bliskiej osoby) - myślisz, ze "dla dobra Polski" by się zawahał?
P.s. Nie mam w domu nawet telewizora.
Zgadzam się z argumentem, że opozycji brakuje sensownego lidera.
@krzysztof-marcin-rybacki: Ale ja NIE CHCĘ, żeby jakakolwiek władza układała sędziów. Tak jak nie chcę, żeby o zostaniu lekarzem decydowała łaska i niełaska polityka.
@krzysztof-marcin-rybacki: Podobnie? No tylko iluzorycznie. http://www.iustitia.pl/informacje/1654-naczelna-rada-sadownicza-w-hiszpanii-a-projekty-zmian-krajowej-rady-sadownictwa-w-polsce
1. Zgłaszanie i wybór kandydatów
W Hiszpanii każdy sędzia, jeśli chce zasiadać w Radzie Sądownictwa, sam może zgłosić swoją kandydaturę. Ale musi mieć poparcie 25 członków samorządu lub stowarzyszenia sędziowskiego. Formalną poprawność kandydatur ocenia
źródło: comment_rerW3aUkZTGlSYMH2zdHQC7IDIsvZAi4.jpg
Pobierzźródło: comment_jidYeCRHyvwIAnv3rnPMfOeWBuz67bsZ.jpg
Pobierz