Wpis z mikrobloga

Ja widzę spoko rodzinkę. Zgraną rodzinkę. Reszta widzi siedlisko raka. Współczuję Wam :)

@mungis: ja tam widzę też jezdnię kostkową i kilka samochodów ale nie zmienia to faktu że na zdjęciu jest też rak.
Sam bym tak nie wyszedł, ale dajcie żyć każdemu tak jak mu się podoba...

@nero22: gdyby nie chodziło o zwykłe chwalenie się i uważanie za kogoś lepszego to by po prostu sobie wyszli na spacer a nie strzelali sobie foty z nadrukowanymi koszulkami i wrzucali do neta.
@atestowanie2: posiadanie narzeczonej w przedziale wiekowym 19-25, jest chronicznym brakiem wyobraźni, efektem wyprania mózgu poprzez stereotypy/media/bzdurne przekonania co do kobiet, które bombardują młodego chłopaczka ze wszystkich stron. Gdy siedziałem na kompanii pełno było szczawi po 19 czy 20 lat, rzecz jasna posiadali dziewczyny i już #!$%@? planowali ślub xD zawsze #!$%@?łem ich śmiechem, ale w duszy bardzo im współczułem. Większość nigdy nie będzie postępować jak mężczyzna, robiąc z siebie romantyczną #!$%@?ę,
@RafalLygrys: Dopuśćmy możliwość, że chłopak spełnia marzenia i rodzina się cieszy z nim. Może nawet to awans społeczny tego chłopaka dzięki temu. :) Choć dla mnie to też trochę śmieszne, tak samo jak te bluzki z napisałem "I Love sushi".
No i wygrales dyskusje. "Troll" i wysilac sie nie trzeba :)

@loczyn: Nie chce mi się po raz szybernasty udowadniać, że polskie studia znaczą sporo. Pracuję w UK od pięciu lat, miałem pod sobą niejedną angielską ekipę. Odpowiadałem za testy i serwis baterii do pojazdów FoxHound,baterii do Astona Matrina DB9 Hybrid oraz baterii do NextEV EP NIO 9. Nie chce mi się kolejnym osobom udowadniać że nie mają racji. Niech sobie