Wpis z mikrobloga

trzeba dodać że ten inżynier to #!$%@? warty xd

@Brant: W polsce to może i owszem.

@Namarin: No to jak w Polsce #!$%@? warty to gdzie indziej? XD skoro za granica nikt nie uznaje naszych gówno uczelni, bo nawet UW czy Polibuda Wroclawska to dla Johna z UK czy Helmuta z DE to jakas nołnejmowa wyzsza szkola gotowania ryzu z kraju III swiata.
Jedyna uznawana uczelnia to Lodzka
  • Odpowiedz
  • 35
@RafalLygrys dokładnie! Jakby inżynier to był szczyt marzeń i najwyższą formą egzystencji. Jak zobaczyłem to zdjęcie kilka dni temu to aż mi się wstyd zrobiło, że tam studiowałem. Rozwalają mnie zdjęcia moich znajomych ze ślubów w kamizelkach,kaskach itp. Że niby taka kasta inżynierów budownictwa... Na studiach ledwo #!$%@? na ściągach zaliczali, ale teraz pani inżynier. Tytułu używa tylko żeby się chwalić, bo rodzi dzieci i w domu siedzi, a pan inżynier
  • Odpowiedz
@loczyn:

Wołam @Wujek_Fester

(patrz ziom wyżej)

Bo ja już po tylu latach przebywania tutaj i czytania podobnych pierdół zwyczajnie nie mam siły i nerwów by ci tłumaczyć. Może on ma więcej cierpliwości i ci wyjaśni.
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: no dobra, powiedzmy że ktoś zdobywa inżyniera np. budownictwa, czuje dumę, ale co dalej? użeranko z januszami z budowy? do takiej pracy trzeba umiejętności społecznych, umieć #!$%@?ć i janusze muszą czuć respekt, a przyjdzie taki spokojny, niepewny siebie chłopak, dostanie parę zjebek i się zastanawia na #!$%@? mu były te studia...
  • Odpowiedz
@RafalLygrys: po obronie dyplomu nie robiłem sobie żadnych fotek, nie waliłem na instagrama ani fejsa jakichś powiadomień, ot tylko trochę poudawałem, że super jest, bo mama bardzo dumna z synka inżyniera i nie chciałem jej przykrości sprawić, że jednak to nic takiego xD. ludzie się podniecają obroną licencjatu czy innego gówna jakby serio to było jakiekolwiek osiągnięcie
  • Odpowiedz