Aktywne Wpisy

niepisowski +171
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +13
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

@szurszur: Reprezentuje swoich mocodawców? xD
@szczebrzeszyn09: XDDDD
Wojna o zasoby? ee tam.
Wojna o kontrolę szlaków handlowych? ee tam.
Wojna o historię? oo tak, może się wydarzyć!!! xd takie rzeczy tylko w głowach nacjololo.
To jest tak surrealistyczne, że reżyser tego cyrku, chyba sam do końca nie wiedział, co ma osiągnąć.
@szczebrzeszyn09: Czyli "jeżeli Polska nie zmieni swojej narracji w kwestii II wojny i pomników radzieckich to może dojść do konfliktu"?
Za czyje pieniądze Maciejczuk leczył się w Moskwie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego ponawiam pytanie, skoro uważasz, że może dojśc do konflitku POL - UA jeżeli Ukriana nie zmieni narracji to czy dopuszczasz konflikt POL -RUS z powodu polskiej narracji
Ludzie dziela sie na optymistow i pesymistow. Ja naleze do pesymistow. Sadze ze jest bardzo mozliwe ze ludzie z Ukrainy napakowani ideologia banderowska moga isc w terroryzm w Polsce. Patrz zniszczenie pomnika w Gdansku. Mysl ze zyje sie na spokojnej wyspie to wielki blad.