Wpis z mikrobloga

@Tetrachloroizoftalonitryl: Ja wiem, że to nie jest jakiś duży wydatek, ale mi chodziło o najzwyklejsze zobaczenie czy ta gra by mi podeszła. Z tymi tokenami, to chodzi Ci o to, że da się jakoś bez większego problemu dla początkującego/low lvla wyfarmić tyle golda żeby kupić kolejny miesiąc, czy źle zrozumiałem?
@wycz: Dzięki, rzucę okiem
  • Odpowiedz
@Tetrachloroizoftalonitryl: Z tego co zdążyłem się zorientować to prywatne serwery używają dodatków sprzed ponad ośmiu lat, tak? A battlechest by mi zapewniał dostęp do wszystkich dodatków z wyjątkiem Legionu. A czym te dodatki się różnią? Zapewne są oddzielne serwery, ale jakaś mapa zupełnie inna czy po prostu nowe lokacje/questy/npc są dodane?
  • Odpowiedz
@Gennwat: privy z reguły siedzą na tbc, wotlku, cata, jakiś mop się może znajdzie, ale wszystko koszmarnie pobugowane, oprócz tego potem jeszcze wod był i teraz legion. Każdy dodatek to nowe krainy, wyższy lvl, nowe rajdy, dungeony i masa innych pierdół do roboty. Nawet na BC byś się nie nudził jeżeli nigdy nie grałeś
  • Odpowiedz
@Gennwat: tak, bez najnowszego dodatku po prostu nie możesz lvlować powyżej setnego lvla, zatrzymasz sie na 100 i 99% do 101, w związku z czym nie mozesz wziac questów na 101+ czyli nie popchniesz fabuły do przodu, ale wszystko co jest dla ciebie dostępne do lvla 100, mozesz robic tez z tymi co maja 101+
  • Odpowiedz
@MetalowyMarynarz: Czyli normalnie jakbym kupił tego battlechesta np tego http://allegro.pl/world-of-warcraft-battlechest-5-dodatkow-box-i6599291899.html (bo to chyba jest najtańsze, co znalazłem z dodatkiem WoD) to najlepiej grać na najnowszym dodatku?
@Szalone_Wiadro: Chyba standardowa cena 14,99 euro jest https://eu.battle.net/shop/pl/product/world-of-warcraft
Ale pobiorę opcję "starter" z ciekawości i zobaczę co oferuje Blizzard na niskich lvlach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Tetrachloroizoftalonitryl: Kurde miałeś racje. Pograłem chwilę na privie po czym przeniosłem się na globala żeby pograć do 20 lvla i rzeczywiście jest duża różnica. Gra jest naprawdę fajna, udało mi się wbić 20 lvl w tę parę godzin robiąc prawie, że wszystkie questy wokół mnie i na tej farmie + dungeony. Human Warrior całkiem w porządku :)
  • Odpowiedz