Aktywne Wpisy

Ukiss +83
Z pozoru proste polecenie wywołało niemałe zamieszanie – zdezorientowani byli nie tylko uczniowie, ale również ich rodzice oraz tysiące internautów. W podręczniku czytamy: „Odczytaj godziny na zegarach. Wskaż ten, który nie pasuje do pozostałych, i go przekreśl.” Która odpowiedź jest prawidłowa? W sieci nie brakuje domysłów i teorii – od logicznych po całkiem absurdalne.
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #szkola
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #gruparatowaniapoziomu #polska #szkola
źródło: Zadanie dla 8-latków
Pobierz
Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

#csgo
źródło: comment_5GbdPQNHqYW11vKFavHSXges2b43oAVA.jpg
Pobierz@KrystJan: No bo stare. ;p Fallenowski był przecież ze dwa lata temu.
A propos - ciekawe czyje będą z Krakowa. Z obecnych legend byli Fallen, Fer, Cold, Neo, Pasza, Taz, Device, Dupreeh, Karrigan, Olof, Guardian, Zeus, Simple, Markeloff - i chyba tyle, jeśli dobrze pamiętam. Mają trochę pola do popisu. Jeśli nie zrobią Snaxa - kolesia, który grał na każdym majorze - gdy jest major
Komentarz usunięty przez autora
@krav pago mówił na streamie ostatnio, że coś u Janusza kręcili w Krakowie.
@krav: Mhm. 66%, mówisz. A logistycznie jak to wg Ciebie będzie? Po Kolonii w Europie pojadą do Brazylii kręcić filmiki zamiast wykorzystać tydzień w Europie na trening do Majora w Europie? ;p
Nie sądzę, by ci z zakwalifikowanych, którzy grają w Kolonii się załapali - nie ma kiedy tego kręcić. Spodziewam się raczej Taco, kogoś z Astralis, Faze, North,