Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nikodem: Przecież to zależy od tego co Cię interesuje, jakie masz priorytety etc...

Z tych trzech najciekawsze potencjalnie mogłyby być studia na WAT (choć sam kierunek wydaje mi się średnio interesujący). Pod względem perspektyw zawodowych/zarobków, jak również różnorodności (tego co można robić na studiach i po nich), SGH wygrywa w zasadzie z każdą uczelnią w Polsce.
  • Odpowiedz
@Nikodem: Kryptologia i Cyberbezpieczeństwo. Nie wiem, jak dokładnie wygląda na WAT, ale na pewno na WSOWL jest więcej zajęć wojskowych. Jeszcze dodatkowo w tym roku nie ma kierunku Zarządzanie, a Dowodzenie, więc odpadają kolejne przedmioty cywilne.
  • Odpowiedz
  • 0
@roszek a wiesz jakie przydziały dostają elektronicy :D? Może i zielone ale na wypizdowie. Bardziej chodzi o zakres prac po logistyce bo ponoć jest tak (tak słyszałem) że przyjeżdżają i wyjeżdżają z poligonu ostatni zawsze.
  • Odpowiedz
@vladek: wiem ( ͡ ͜ʖ ͡) to co słyszałeś tyczy się też łącznościowców:) jeżeli chodzi o robotę logistyków to w życiu nie chciałbym zostać szefem SUiE, MPS czy innej gównianej mundurówki :/
  • Odpowiedz