#geek #windows10 #troubleshoot #problem #nerd #informatyka Mirki pomóżcie. Mam taki problem. Po zdalnym restarcie windowsa, np. Przez vnc czy teamviewer (co w ogóle jest abstrakcja) włącza się coś takiego (załączam zdjęcie). Jak to wyłączyć? Od razu mówię ze to musi być Windows 10 i systemu np. Na linuxa nie zmienię. Taki wymóg. I co gorsza występuje ten problem we wszystkich komputerach jednego typu które mam. Po zwykłym restarcie tego nie ma. Pomocy :(
@Puszczyk1990: uzywając VNC lub teamviewer klikam po prostu start, ikonka wyłączania i restart @Vokil: wiem to. Konfiguruje w10 juz od dlugiego czasu na roznych systemach i pierwszy raz zdarza sie cos takiego ze przy zdalnym restarcie przy zwyczajnym start i restart bez zadnego shifta cos takiego sie dzieje :(
W ostatnim kwartale wdrożyłem Microsoft Copilot dla 4000 pracowników. 30 dolarów miesięcznie za stanowisko. 1,4 miliona dolarów rocznie. Nazwałem to „transformacją cyfrową”. Zarządowi spodobało się to określenie. Zatwierdzili je w ciągu jedenastu minut.
źródło: comment_AkcJsJksqF4PijuYFD4SUZBp830j3CDd.jpg
PobierzEdit: @m__b: napraw wypok
@Vokil: wiem to. Konfiguruje w10 juz od dlugiego czasu na roznych systemach i pierwszy raz zdarza sie cos takiego ze przy zdalnym restarcie przy zwyczajnym start i restart bez zadnego shifta cos takiego sie dzieje :(
@Odczuwam_Dysonans: zaraz sprawdzę
@skinnydog: ale co mi to daje? Problem występuje niezależnie na wszystkich kompach
edit. O ile dysk jest w dobrej kondycji.