Wpis z mikrobloga

Ci, którzy narzekają, że z rana zaczynają im ptaszki za oknem śpiewać i oni biedni spać nie mogą, to życia nie znają.
Krowa sąsiada muczy dziś od 4.30 z częstotliwością raz na 3 sekundy. Zamknięte okna nie pomagają, poduszka na głowie też.
Mam ochotę zostać likwidatorem krów.

#oswiadczenie #zwierzeta #gorzkiezale
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ci, którzy narzekają, że z rana zaczynają im ptaszki za oknem śpiewać

@wykopowa_ona: o kurde, to są tacy? mnie budzą ptaszory, słowiki, kukułki i co tam jeszcze - nie ma lepszego budzika! ciurkają tak sobie do wieczora radośnie, wolę to niż dźwięki miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykopowa_ona: Protip: wyjdź z łóżka, weź widły i nałóż krowie siana do żłoba. Najedzona krowa nie będzie muczała, a Ty wrócisz do łóżka i spokojnie zaśniesz. Przy okazji możesz ją też wydoić i będziesz miała wiadro świeżego mleczka.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wykopowa_ona: kup sobie stopery do uszu. Ja mieszkam przy ruchliwej ulicy, a po drugiej stronie tejże, w parku mieszka chyba ze 150 wron, darcie dzioba od 4 nad ranem, nawet z tym nie diluj, ocipieć można. Kupiłem na próbę jakieś tanie badziewie i tyle ci napiszę, że już dawno tak dobrze nie spałem. Teraz szukam jakichś pro-w--------h za miliony monet.
A cipeuszy, którzy płaczą, bo wróble i słowiki, to nawet
  • Odpowiedz