Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trae: może jakaś gentelmeńska umowa między LAC a CP3, żeby nie zostawić ich bez niczego, może jakoś inaczej to się reguluje w Cap Space, albo Rockets po prostu bez oddania tych graczy nie mieli miejsca dla CP3, trzeba było by popatrzeć na Salary Cap
  • Odpowiedz
Miesiąc temu Ballmer zatrudnia Jerry'ego Westa jako konsultanta, żeby doradził co zrobić, żeby osiągać sukcesy.

Dzisiaj pozbywaja sie CP3 xD
  • Odpowiedz
  • 0
@parooow Może, ale to, co mówisz jest prawdopodobne. A jak możesz dostać CP3 za taką cenę, a do tego on sam chce iść do twojej drużyny, to robisz to bez mrugnięcia okiem.
No i ciekawie, co będzie dalej z Clippers. Nie wiem, czy Griffin będzie chciał wrócić do drużyny, która właśnie prawdopodobnie zaczęła przebudowę (chyba że perspektywa życia w LA i największego kontraktu jest zbyt kusząca), a to może jeszcze oznaczać,
  • Odpowiedz
@Trae: To on teraz będzie miał rok kontraktu z Houston, skoro teoretycznie bierze ten rok z Clippers i jest trejdowany? Czy długoletnią umowę Rockets mogą z nim podpisać?
  • Odpowiedz
  • 0
@burbonek7 Szczerze, to nie wiem. Teraz wchodzi nowe CBA i nie jestem pewny, czy zawodnicy mogą podpisywać te super-przedłużenia po wymianie do innej drużyny. Może ktoś mądrzejszy odpowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@parooow: to bez sensu. Harden jest lepszy jak ma piłkę. Potrzebuje obrońcy którego ma na sg. Przecież oni we 2 to będą się żreć o piłkę, harden coś rzuci a gdzie obrona? CP3 zamiast do spurs pójdzie do Houston i to jest zmarnowany potencjał.
  • Odpowiedz
@piotr-zbies: @appylan: @parooow: Ale jak to jest, Chis Paul już w tym roku się mógł wyoptować i jest po prostu fair dla swojej organizacji, która w ten sposób dostanie za niego coś więcej, niż całus na pożegnanie?

+ nie jest też trochę tak, że nie docenia się tutaj mocno Beverleya, który prócz tego, że jest zajebistych obrońcą, a czasami ciągnął też drużynę w ataku, to jest
  • Odpowiedz
@Wojt_ASR_: Paul broni na podobnym poziomie co Beverley + mówimy o wymianie za CP3 który charakterem jest dla mnie obok Lebrona najlepszym liderem (szatnia, boisko, charakter itd.) w NBA
  • Odpowiedz