Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +81
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
źródło: temp_file4428101845356112741
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@BylemLewakiemZanimToByloModne: Zbrodnie wojenne, czyli po prostu wojna. Jeśli się nie zgadzasz, to porozmawiajmy o #zbrodniachsocjalizmu
źródło: comment_GQJQdDtLDYc9hCCqN8JQGuHfGiyxWdOC.jpg
Pobierz@BylemLewakiemZanimToByloModne: National-SOZIALISTISCHE.
Lebensraum był projektem narodowosocjalistycznym. Po równo. Socjalizm nie polega tylko na dawaniu zapomogi nielegalnym imigrantom. Chcieli więcej miejsca i zasobów, aby naród niemiecki mógł się lepiej rozwijać. Bardziej socjalistycznie się nie da, narodowo też nie.
NIe było w tym nic z socjalizmu. Podstawą nazizmu był nacjonalizm i
Nie ma nigdzie w definicji słowa o zabieraniu innym ani zarzynaniu ich, chodzi tylko o dbanie o interesy grupy.
KAŻDA relacja staje się potencjalnym zalążkiem ludobójstwa, jeśli przyłożymy do niej zasadę "cel uświęca środki", nawet zrzeszenie wielbicieli kucyków My Little Pony.
@BylemLewakiemZanimToByloModne: Volk=społeczeństwo=socjalizm. Ale manipulujesz ziomek. Reszta tekstu to wybielanie socjalizmu, wszystkie chwyty dozwolone jak widać.
Gdyby czarna nie miała limitu...
@NoMercyIncluded: Bzdura. Socjalizm to wyrównywanie szans.