Wpis z mikrobloga

Jeśli promotor uważa, że nie da się napisać 40 stron pracy magisterskiej w cztery dni, to on może sobie tak uważać. Realizuję tu ambitne zadania na miarę swojego talentu i lenistwa. Tryb czterogodzinnego snu i odżywiania okazjonalnego. Mózg powoli roztapia się jak ser na pizzy.
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Iudex niestety nie podzielę się. Przykro mi @Maljevic tego nie mogę zrobić. Pracę pisaliśmy dawno, a teraz mamy koniec kwartału xD ale mogę napisać jak sie robi target kwartalny w tydzień xD
  • Odpowiedz
Jeśli promotor uważa, że nie da się napisać 40 stron pracy magisterskiej w cztery dni, to on może sobie tak uważać. Realizuję tu ambitne zadania na miarę swojego talentu i lenistwa. Tryb czterogodzinnego snu i odżywiania okazjonalnego. Mózg powoli roztapia się jak ser na pizzy.

@Maljevic: a potem hyc do pracy po studiach w biedronce albo na budowę i żal na wykopie xD schemat zawsze ten sam. Nawet mi was
  • Odpowiedz
@MarianKolasa: Akurat jak dotychczas mój promotor niewiele miał zastrzeżeń, ale to lubi się zmienić. Z drugiej strony mam taki temat, że mało się można przyczepić do treści, a stylistycznie piszę dobrze jako humanista.
  • Odpowiedz
@sh2dov: elektromechanika? to jakiś kierunek z akademii morskiej? przecież to to samo co jakaś mechatronika (której ukończyłem 1 stopień xD). jakbym cofnął się w czasie o kilka lat to nie szedłbym na politechnikę
  • Odpowiedz