Aktywne Wpisy
Spotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo
Teuvo +39
nikt się do tego produktu nie przyznaje ale podobno jest to ambrozja wyprodukowana przez browar głubczyce a browar głubczyce to miejsce w którym chyba nie uświadczy się niczego innego prócz tanich sikaczy
jedyne p--o z ich aktualnego portfolio które kojarzę to special - o ile w ogóle jest to to samo p--o o którym myślę bo w moich wspomnieniach to p--o wcale nie miało 7,2% a nazwę pisało się przez "j" (?) 🤔
browar
#ciekawostkihistoryczne #ciekawostki #iiwojnaswiatowa #2wojnaswiatowa #fotografia #fotohistoria #historiajednejfotografii #historia #dziendobry
Jak czytam te komentarze to nie wiem, czy mam do czynienia z niepełnosprawnymi umysłowo wykopkami, czy z niedojrzałą gimbazą.
Powstańcy zmuszali małą Różę do "działań wojennych" w szpitalu polowym, a mogli poprosić kulturalnych Niemców o jej ewakuację. Serio?????
Czytając wasze wypociny ma się wrażenie, że Niemcy to ci z dobrej strony barykady, a sykinsynami byli powstańcy.
Zróbcie sobie EEG, bo coś wam instalacja chyba szwankuje.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@Janghyeok: No tak hehehe zachciało się powstania. Trzeba było cicho siedzieć i patrzeć jak zabierają żonę, ojca, brata do obozu zagłady albo innemu strzelają w łeb bo z twarzy się nie podoba.
@ediz4: aa no to faktycznie, zupełnie inna sprawa. Lepiej w tym wypadku skazać setki tysięcy ludzi w tym dzieci i młodzieży na bezsensowną śmierć. Ja bym rozumiał to powstanie gdyby faktycznie wyszło od "ludu", który ma dosyć, gdyby było
No tak bo w chwili wydawania rozkazów już byli po wycieczce w wehikule czasu i wiedzieli co się stanie.
W 39 też mogli sprzęt położyć bo bez sensu że się bronili.