Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Teuvo z tego co pamiętam Specjal jest robiony w Elblągu i nawet ma hasło "Legenda północy"
A na Warmii śmieszkujemy, że legenda północy - pół nocy rzygałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
W każdej spelunie z nalewaka...

A no i też lokalnie nazywany jest "czarna szmata"
  • Odpowiedz
o ile inni producenci piw starają się ukryć smak i zapach alkoholu w swoich produktach tak browar głubczyce postanowił pójść pod prąd i zrobić dokładnie na odwrót czyli zapachem alkoholu zamaskować wszystko inne

@Teuvo: bardzo dobre podsumowanie tej kompozycji
  • Odpowiedz
  • 1
@oficjalniemartwa: no właśnie ja pamiętam Specjala z wakacji nad morzem 2010 albo 2009, wiedziałem że coś jest nie tak i Specjal oraz Special to co innego, dziękuję za rozwianie wątpliwości
  • Odpowiedz
  • 1
@oficjalniemartwa ojjj wspomnienia z wakacji... Aby zakupić Czarną Szmatę, my górale musimy co najmniej do Warszawy jechać, bo ma południu nic nie przebija się przez harnasie w tatrach 😠
  • Odpowiedz
  • 1
@wscieklizna_irl: prędzej czy później będzie i 12%

mam jeszcze jedną żabkę ale jest g------a i jej nie lubię i pewnie tam też nie będzie wersji extreme ale jak będzie trzeba to pojadę specjalnie do innego miasta i kupię

ewentualnie do końca roku powinienem wrócić do wrocławia to będzie dostęp większy do takich ambrozji
  • Odpowiedz
  • 0
@Teuvo Rozumiem legendy mają swoje prawa. Ale nie zrozumiem fenomenu tego specyfiku. Zwykle komercyjne p--o smakowe w dodatku z bardzo nieprzyjemną goszką goryczą piwa typu Garage cośtam - którego wyjątkowo unikam jak chcę się napić piwa smakowego
  • Odpowiedz
Takie wpisy az przyjemnoe plusowac, rewelacyjnie sie czyta, dawaj wiecej. Z piw, ktore ledwo dalo sie pic pamietam DIT Dobre i Tanie, rownie paskudne co tanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
RyanWolf - Takie wpisy az przyjemnoe plusowac, rewelacyjnie sie czyta, dawaj wiecej. ...

źródło: 2Q==(4)

Pobierz
  • Odpowiedz