Aktywne Wpisy

jatutylkopacze +176
Ciąg dalszy w sprawie oszusta Rafała Topczyńskiego.
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
Sąd z rigczem uwzględnił moje zażalenie na decyzję prokuratury, zwracając uwagę niebieskim, że wypadało by się trochę przyłożyć do roboty zanim zacznie się wysuwać tezy o niskiej szkodliwości społecznej.
Możliwe, że za jakiś czas będę wzywany więc jeśli ktoś z poszkodowanych przez Rafałka chciałby pomóc i podzielić się zapisem konwersacji, z którego wynika, że dopuścił się oszustwa, zapraszam na priv.
Tu
źródło: 2025-10-18 15.51.02
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Od tej pory powinniśmy odejmować od 2643. Taką samą liczbą powinno być zakończone odejmowanie w poprzednim wpisie.
Zabawa trwa 647 dni, do tej pory na siłowni spędziliśmy: 6,117.0 godzin - 69.8%.
Dzisiaj do godziny 23:59 na siłowni spędziliśmy 8.5 godzin.
Najwięcej w tym tygodniu pakowali:
1. @maxoutday - 5.5 godzin.
2. @1021690019151491 - 4 godzin.
3. @Prekambr - 3 godzin.
4. @IMINT_WAR - 3 godzin.
5. @Fryceusz - 3 godzin.
6. @mikrowrobel - 3 godzin.
7. @thuia - 2.5 godzin.
8. @spidero - 2.5 godzin.
9. @Mam_wiecej_niz_13lat - 2.5 godzin.
10. @XdupekX - 2 godzin.
11. @Kubek_Kibica_Reprezentacji - 2 godzin.
12. @dar - 2 godzin.
13. @Prokto - 2 godzin.
14. @Artisanol - 2 godzin.
15. @LeBronPL - 1 godzin.
Regulamin, instrukcja dodawania wpisów: http://roknasilowni.tk/regulamin.html
Znalazłeś(aś) błąd? Masz pomysł na dodatkową funkcjonalność? Napisz do mnie. Więcej statystyk na http://roknasilowni.tk (oficjalna strona)
#roknasilowni #roknasilownistatystyki
źródło: comment_yDE7qNf17OF4OJjwwo7c5o2FnPgUpVQZ.jpg
Pobierz