Aktywne Wpisy
klubzangli +72
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

jmuhha +11
Wytłumaczy mi ktoś jak to jest, że kiedyś nie było nic a były dzieci?
źródło: 1000021453
Pobierz

Mam ofertę pracy w webdeveloperce, jeżeli ktoś się rozgląda. Frontend + node.js.
Praca stacjonarna, Kraków, widły 7-10k brutto, umowa o pracę.
Wymagania:
- 2 lata doświadczenia we frontendzie, w tym istotny jest JavaScript. Ostatecznie może być i 1,5 roku.
- angielski w mowie i pśmie
Mile widziane:
- znajomość Angular.js, React.js, Polymer
- doświadczenie z Node.js i całym Node'owym ekosystemem, np. Gulp, Grunt
- pisanie testów
Benefity:
- prywatna opieka medyczna
- ubezpieczenie na życie
- szkolenia
- pomoc w relokacji
- generalnie standardowe korpo benefity :P
Jak ktoś jest zainteresowany, to uderzać na priv ;) Ja nie pracuję w tej firmie, rekrutację prowadzi mój różowy - ja mogę podesłać PDFa ze szczegółowym opisem stanowiska, a więcej informacji to najlepiej z różowym przez telefon.
>cd boty>forever start bot_chat.js@Perlo: serdecznie zapraszam na rozmowę xD
@TonyHaik: ale wiesz ze nawet minimalna jest wyzsza obecnie? xD
Malo dajesz
źródło: comment_ncekHiwuonWW1WRAN8FIXzcWAhym0ken.jpg
PobierzSwoją drogą szybciej bym brał etat przy takich niskich widłach (bo wtedy pewnie mało umiem) niż przy wyższych gdzie przecież przekraczając chociaż te 4-5k netto na etacie (czyli tak z 7k prawdziwego brutto) etat nie ma już dużo sensu a im wyżej tym bardziej bezsensowny jest.