Wpis z mikrobloga

#pracait #webdev #frontend #javascript #angularjs #nodejs

Mam ofertę pracy w webdeveloperce, jeżeli ktoś się rozgląda. Frontend + node.js.

Praca stacjonarna, Kraków, widły 7-10k brutto, umowa o pracę.

Wymagania:
- 2 lata doświadczenia we frontendzie, w tym istotny jest JavaScript. Ostatecznie może być i 1,5 roku.
- angielski w mowie i pśmie

Mile widziane:
- znajomość Angular.js, React.js, Polymer
- doświadczenie z Node.js i całym Node'owym ekosystemem, np. Gulp, Grunt
- pisanie testów

Benefity:
- prywatna opieka medyczna
- ubezpieczenie na życie
- szkolenia
- pomoc w relokacji
- generalnie standardowe korpo benefity :P

Jak ktoś jest zainteresowany, to uderzać na priv ;) Ja nie pracuję w tej firmie, rekrutację prowadzi mój różowy - ja mogę podesłać PDFa ze szczegółowym opisem stanowiska, a więcej informacji to najlepiej z różowym przez telefon.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Godziu73: liczę, że jednak znajdą się jacyś frontendowcy z 2-letnim doświadczeniem, którzy jeszcze nie zarabiają 15k i może akurat się skuszą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kontra: jak ta znajomość reacta i angulara ma być na poziomie wyższym niż 'no coś tam robiłem' to może być ciężko z takimi widełkami i to jeszcze na przymusowym (?) etacie. Tak czy inaczej plus za ich podanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kotel_: no to nie aplikuj. Piszę, że frontend, bo frontend.

Your responsibilities will include front-end design, development and cooperation with back-end engineers.
  • Odpowiedz
@kontra: w sumie niczego nie wymagają, no chyba że 'frameworki' jak owlCarousel to dużo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Swoją drogą szybciej bym brał etat przy takich niskich widłach (bo wtedy pewnie mało umiem) niż przy wyższych gdzie przecież przekraczając chociaż te 4-5k netto na etacie (czyli tak z 7k prawdziwego brutto) etat nie ma już dużo sensu a im wyżej tym bardziej bezsensowny jest.
  • Odpowiedz