Aktywne Wpisy

SzycheU +283
Wróciłem właśnie z badania bolącego jądra o którym informowałem w tym wpisie https://wykop.pl/wpis/73512965/za-tydzien-ide-do-urologa-sprawdzic-czemu-mnie-jaj
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa
Nie spodziewałem się, że tyle osób to będzie obchodzić xD Ta strona jest niesamowita 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Jak widać na zdjęciu karty, którą otrzymałem wszystko jest w porządku. Było robione usg nerek, jajek i okolicy i wszystko jest w normie.
Skąd więc ból? Lekarz stwierdził, że wynika to z obciążenia dolnej części kręgosłupa

Larsberg +10

chcialem tylko dodac, ze ta gra bedzie fruwac wg. oficjalnych informacji w 4K HDR 60fps na Xbox Scorpio (ktore wychodzi zima a oficjalna prezentacja i cena bedzie podana jutro)
#!$%@?, nie robilem nigdy w zyciu na nic preordera ale na scorpio i ta gierke zrobie :OOO mam 65 4k hdr tv i granie w gears of war 4 multi (ktore na x one lata w 60fps) to po prostu miod na oczy, star wars bedzie rownie legitne sadzac po trailerze z tym wyjatkiem ze wszystkie gry na scorpio beda w 4k :-)
#starwars #xboxone #microsoft #e3 #konsole
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora