Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +122
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +2
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

Chcę zrobić chipa/map tuning do mojego Aero. Stage 1. Podzwoniłem tu i ówdzie, posprawdzałem to i owo i wychodzi, że minimum 1400 zł muszę dać za autorską mape +30 KM i około 60 nm. Boxy, zmiany już w samej mechanice + osprzęt dający około 50 KM i 75 nm to 3000 zł~
Trochę sporo. Jest jeszcze opcja BSRu i to on wychodzi najtaniej. Ściągnięty ze Szwecji sterownik z programem to 330 Euro i daje stosunkowo dużo mocy.
https://en.bsr.se/tuning-kits/t/1415/saab-9-3-ii-20t-210hp-2003
I pytanie do Was - da się to jakoś taniej zrobić? Wgrać program od kogoś, taki 2nd hand? Albo, no nie wiem - wgrać samemu jakąś mapę znalezioną na forach?
Da się później montować na taką mapę LPG?
#pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #saab #volvo #tuning
Tyle, że silniki różnią się miedzy sobą nawet jeśli zjechały z taśmy jeden za drugim. Dobrze zrobiona mapa, to mapa zrobiona co najmniej na hamowni pod dany samochód, a najlepiej podczas
Z jakiego regionu pochodzisz?
sam mozesz dorobic kabelki i wgrac soft. da sie zciagnac z netu.
Ja jeszcze tego nie robilem.
Ale to gotowiec i tak srednio dobrze.
Lepiej dac komus kto Ci dogra program pod
Naprawdę przemyśl co robisz, bo to się dobrze nie skończy. Jak przemyślisz i ogarniesz podstawy to się dopiero za takie rzeczy bierz. Jak coś pisz. Mam w tej chwili 260km
źródło: comment_dCAIZXwaMZaZQ2iBxeXi7ufHEkO3sQT4.jpg
Pobierz