Wpis z mikrobloga

Mam beke z tych wszystkich masturbujących sie piwniczaków przy okazji każdego zamachu. Polska taki zajebisty kraj to nie ma hehe tych ciapaków nie to co w tych lewackich krajach. Niech ginom dobrze im tak.

Spoko tylko, że brak zamachów w Polsce to nie jest żaden sukces ani polityczny ani społeczny, tylko pozytywny efekt uboczny bycia #!$%@?ą jako kraj.

Po pierwsze i najważniejsze Polska nie jest kojarzona jako kraj zachodni przez nikogo, to też nie przez radykalny islam. I nie, to nie jest wojna islam kontra chrześcijanizm. To jest wojna islam kontra świat zachodni. Jaki cel jest w atakowaniu kraju który będzie gonił zachód gospodarczo przez najbliższe 100 lat a cywilizacyjnie jeszcze dłużej?

Po drugie Polska to ksenofobiczny kraj, gdzie każdy kto nie ma w wieku 30 lat żony dzieci i kredytu to #!$%@? #!$%@?. Tutaj strach choć troche odstawać od normy bo trzeba zyc tak jak bog nakazal. Islam nie ma tutaj czego szukać.

No ale ktos powie nooo moze jestesmy brudni i biedni i zacofani ale przynajmniej nie boimy sie wyjsc na ulice ze jakis terrorysta poderznie nam gardlo. A i kobiety takie bezpieczne i niezastraszone. Sorry ale te popularne ostatnio "bezpieczenstwo w piramidzie Maslova" to tez zabezpieczona przyszlosc. Wole miec zamachy od czasu do czasu niż bać się o to, że jutro #!$%@? mnie jakaś choroba ktorej NFZ mi nie wyleczy a ja nie bede mial na to siana. Bo o to sie boje.

Właśnie dlatego "lewaki" nie gloryfikują tego "sukcesu". To #!$%@? nie sukces, to tak, jakby jakiś afrykanski kraj cieszyl sie najmniejszym odsetkiem wypadkow samochodowych na swiecie. Jestesmy nikim wiec nikt nas nie atakuje, bo nic by nie zyskal. Super sukces bulwo.

#zamach #polska
  • 115
@MlSZCZU ma tylko nadzieję, że jak będziemy robić to co UE każe wtedy będzie w Polsce bogactwo. Nie widzi tego, że przyjmowanie tej całej dziczy będzie miało opłakane skutki w przyszłości, juz ma efekt jest natychmiastowy , ale to co będzie się działo w przyszłości to będzie mega jazda i wszystko dzięki Merkel lewakom itd. Niestety ale pazerność przesłania mu ten obraz. Lepiej dorabiać się powoli samemu jako odrębna gospodarka niż mieć
@billy0o: Polska zawsze chciała być krajem zachodnim, przez 2 wojną światową też ale już wtedy się na nas #!$%@?, co prawda francja podczas wojny z bolszewikami chciała podobno pomóc ale i tak skończyło się tym że my i wschodni sąsiedzi ogarnialiśmy bolszewików. Nigdy nie byliśmy i nigdy nie będziemy, jesteśmy krajem tranzytowym między zachodem i wschodem na wielu więcej płaszczyznach niż drogi i zacznijmy korzystać z tego a nie próbować dostać
@Satan696: Oczywiście, że dla Polski najlepiej bykloby byc krajem tranzytowym. Ale to jest nierealne patrząc na to kogo sie wybiera w wyborach. Wygrywa populizm i rozdawnictwo. Więc już lepiej zbliżyć się do tego zachodu, niż grać samodzielnych bo historia nam pokazala ze nie mamy ani sily ani pozycji na bycie samodzielnymi.
@billy0o to nie jest żadna ksenofobia i izolacja tylko ochrona przed najezcą. Poczytaj Koran i prawo szariatu wtedy zobaczysz jak islamiści mają w nakazie traktować niewiernych.
@billy0o nie wiem gdzie ty zyjesz ale chyba na jakies wsi po pgr, bo ja w Polsce nie widze juz zacofania. Mamy jednych z najlepiej wyszkolonych ludzi, ktorzy jak chca to moga pracowac gdziekolwiek, a spoleczenstwo sie wzbogaca. Bezpieczenstwo jest na dobrym poziomie. Mi sie tu dobrze zyje i ciesze sie ze nie mamy tu wielu muzulmanskich imigrantow bo nikt ich tutaj nie potrzbuje do niczego. Podkreslam imigrantow bo nie jestesmy krajem
@billy0o: Akurat w przypadku PiS to jedyne co im wyszło to właśnie stosunek do EU, innego wyboru nie było a taki wynik dla kukiza był nierealny. Inną sprawą że uważam że to nie wina PiS że wygrało, rozdawnictwo jeszcze jest w polskiej mentalności ale patrząc na 1 czerwca to uważam że PiS może być dobrym wyborem dającym czas młodym i wchodząc w dupy Uni. Trzeba to przeczekać a nie myśleć kolejnymi
@billy0o: bezpieczna przyszłość w UK tez stoi pod wielkim znakiem zapytania xD zaraz sie zacznie wielkie brexitowe ciecie kosztów i wielu moze zapomnieć o płatnym chorobowym czy macierzyńskim, a dodatkowo rzad na starośc połozy łapę na tym czego się dorobileś jesli smiesz mieć demencję czy innego alzheimera xD