Aktywne Wpisy

Twoja_tata +67
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

#programowanie #pracait
Kolejny dzien, kolejne rewelacje. Mam rozmowe rekrutacyjna do pracy dla Googla w Londonie. Praca nad sztuczna inteligencja. Glownie C++. Co sie o--------a. Czytalem, ze magluja ludzi masakrycznie. Boje sie, ze polegne na jakims durnym pytaniu bo zaczna pytac o szkolne problemy, a ja 13 lat w data science siedze. Durny rekruter pyta mnie o oceny ze studiow, a ja mu pisze, ze ciecko bedzie, bo studia 15 lat temu konczylem i zdazylem doktorat zrobic. Ale googiel wymaga i musza podac srednia... LOL!
Trzeba chyba podreczniki odkurzyc, poczytac o najczesciej zadawanych pytaniach. Przyznam szczere, ze sie zestresowalem :)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Zaakceptował: sokytsinolop
No... Najwieksza korporacja na swieci i ich lider w technologii sztucznej inteligencji. Czlowieku! Tam ludzie z doktoratami to 75% teamu.
Doktorzy ustawiaja sie w kolejce, zeby u nich pracowac!
Tu masz przykład: https://www.youtube.com/watch?v=XKu_SEDAykw
Software Engineer: 63k rocznie
Senior Software Engineer: 86k rocznie
Czyli ogólnie wymagania wielkie ale wypłaty mizerne. P-------ć ich, w życiu nie chciałbym tam pracować.
Weźmy takiego twórcę Homebrew, jednego z najważniejszych narzędzi na MacOS. Też miał tam rozmowę i położył operacje na drzewach (względnie proste).