Aktywne Wpisy
Andrzej_Buzdygan +215
Dlaczego tak dużo osób w Polsce burzy się na ideę miast 15-sto minutowych? Przecież taka Warszawa to konglomerat właśnie takich mikro-miast. Taki Ursus na którym spędziłem połowę swojego życia: w promieniu 15 minut pieszo mam park, szkoły z każdego stopnia kształcenia, dworzec kolejowy, multum sklepów, przedszkola, dworzec kolejowy itp. 15 minut samochodem lub zbiorkomem i jestem w centrum handlowym, markecie budowlanym, meblarskim, kinie, centrum, na lotnisku. Co jest złego w tym, żeby
dekogangster +306
Kiedy wyglądasz jak cygan ale okazuje się, że jesteś polakiem
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
#p0lka #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #blackpill #przegryw #zwiazki #hiszpania #wakacje #seks
język polski
wykorzystac w karierze
@heterodewiant44: xDDD
Zdziwił byś się
Wiadomo teraz to już po ptach, ale rodzice. Shame on you.
Język ludzi, którzy wolą zapłacić 9 zł za Netflixa na Allegro, bo 25 to za dużo.
Normalni ludzie to są dumni z tego, że wygrali maraton, byli w Maczupikczu czy innym #!$%@? wie jakim oriencie, albo że malują obrazy, ale jak widać można też być dumny ZUPEŁNIE Z NICZEGO. XD
Odbieram ci oficjalnie prawo do śmiania się z Karyny, która mówi
@heterodewiant44: obawiam się że język polski perfect zna za dużo ludzi w niemczech by miał znaczenie w przyszłości
dzieci wielo języczne trudniej się integrują z rówieśnikami ponieważ bardzo długo nie odróżniają jednego języka od drugiego i inne dzieci ich nie rozumieją
a co do nauki języków: jestem ciekaw czy jak rodzina do ciebie przyjedzie będą mogli porozmawiać z twoim 9
Wyjdz z piwnicy dziecko XDD
@glutenfree: choćby być osobą do kontaktów z polskimi podwykonawcami, pracując w niemieckiej korpo. Takich przykładów można setki znaleźć. No ale bordo stać tylko na "xDDD".