Aktywne Wpisy
mmmod +65
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić
WolfSky +314
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapisz się do sezonu - zyskaj szansę na wygranie satysfakcji i szacunku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przed decyzją o dołączeniu zapoznaj się z regulaminem na naszej stronie - http://acleague.pl/
Opłata wpisowa w wysokości minimum 5zł od osoby na utrzymanie serwerów obowiązkowa dla każdego, płatna na nasz ligowy paypal - acleaguepl@gmail.com w tytule podajesz nick za kogo jest dana wpłata. (Wymagasz innej formy płatności? zgłoś się do nas na PW)
Wszystkich chętnych do jazdy prosimy o zgłaszanie się w komentarzu pod tym wpisem:
Format zgłoszenia:
- Nick w grze
- Numer startowy (Osoby zapisane w sezonie GT3 mają pierwszeństwo w doborze nr)
- Nazwa ewentualnej drużyny do której chcesz należeć.
- Zielonki dodatkowo są proszone o wysłanie na PW swojego steam ID
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszelkie dodatkowe informacje dotyczące sezonu znajdziecie na naszej stronie - http://acleague.pl/
#acleague #assettocorsa #simracing #pcmasterrace #gry #samochody #wyscigi
Nick: Golomp
Team: Racing_Racing Team
- TheSznikers
- Drużyna jest ale nazwy na razie brak :)
Conquest Racing - white
21 - cq.makao
22 - cq.esk
23 -
Numer: 55
Nick: DFGT
- VAGinatorzy
Nick: DrQ
Numer: 39
Nick: w0jt1