Aktywne Wpisy
Sla_Voy +144
Plusują ci co nie idą na #wybory
SpecOdTableTenis +1297
Oskarka #!$%@?ło wrzuca tweety co 10 minut siedząc w komisji dodatkowo takie coś , to nie podchodzi pod łamanie ciszy ? xD
#wybory
#wybory
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
- Co pan wie o naszej firmie
- Nie za wiele, od tego jest ta rozmowa zeby sie ponac na wzajem
- To jak to nie wie pan dla kogo chce pan pracować??
- Jeszcze nie wiem czy chce dla was pracować
Janusz czerwony na ryju myślałem, że wybuchnie potem oczywiście pytania zadane w taki sposob ze nie ma na nie dobrej odpowiedzi i dziekuje do widzenia xD
#!$%@?ć leszczy z lamusami sie nie pieścić.
#pracbaza
Jak dla mnie takie pytania to kolejny zapychacz z cyklu "gdzie się Pan widzi za
( ͡° ͜ʖ ͡°)Zgadnij czy dostałem pracę?
Streszczenie rozmowy z jednym sporym przedsiębiorcą o metodzie rekrutacji pracowników. "Robimy nabór pracowników. Spośród tych co się zgłosili wybieramy kilka najpoważniejszych. Umawiamy się z nimi na rozmowę. Razem z zaproszeniem na rozmowę wysyłamy dwie strony w PDF opisu o tym czym zajmuje się nasza firma itp. i prosimy o zapoznanie się z tym materiałem. Przychodzi rozmowa kwalifikacyjna, pytamy o to czy kandydaci zapoznali się z załącznikiem. Oczywiście wszyscy potwierdzają. Gdy
@zcaalock: i to by było na tyle (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Jak można być takim imbecylem i nawet nie poczytać czym się firma zajmuje. Boże, nawet na pytanie "czy wie pan co nasza firma robi" odpowiedzieć "tak wiem, robią Państwa opakowania tekturowe na każdy wymiar" i juz "Janusz" jest zadowolony bo wie, że jesteś zainteresowany. Przecież tu nie chodzi
@Kiedys_Mialem_Fejm: Przeciez pierwszy dostalem pytanie typu "zrob mi gale". Ja tylko odpowiedziałem zgodznie z prawdą.
@Wsciekle_piesci_meza: Ja też nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Tasde: A kto powiedzial ze nie wiedzialem jakie to stanowisko? Wiedzialem jakies tam podstawy ale "nie za
"Innowacyjne technologia"
"Lider na rynku..."
"Atrakcyjne wynagrodzenie"
Gowno sie dowiesz o firmie tylko w rozmowie wychodz czym sie firma zajmuje i jakie maja technlogie, zespol i projekt. Tak samo jak rekruterzy czesto zadaja pytania ktoree sa przeciez w CV. To normalne.
Gdyby typ się pytał jaką masz opinię o firmie albo jakieś inne pytanie z cyklu skąd mam #!$%@? wiedzieć ale najzwyczajniej zapytał co wiesz o miejscu
to pytanie zamknięte na które należy odpowiedzieć tak albo nie, zadałby ci to pytanie i i tak musiałby później pytać CO wiesz o ich firmie.
Nie bronie januszów bo tych jest pełno, ale my nie byliśmy na tej rozmowie a z tego co napisałeś wynika jedynie, że to ty się zachowałeś jak janusz rynku pracownika, który nagle łaskę komuś robi, że idzie na