Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +18
Za parę dni miną 2 lata gdy wyjechałem z salonu i mam 78 tys. km przejechane. A wcale nie uważam, że jeżdżę tak dużo; czasami auto stoi niejeżdżone po parę dni. Np. w poprzednim roku auto stało niejeżdżone średnio 9 dni miesięcznie.
A tymczasem jest pełno osób, co kupuje 15-letnie auto sprowadzane z Niemiec i myślą, że przebieg 150 tys. km jest oryginalny; gdy tymczasem średnio Niemcy jeżdżą więcej od Polaków -
A tymczasem jest pełno osób, co kupuje 15-letnie auto sprowadzane z Niemiec i myślą, że przebieg 150 tys. km jest oryginalny; gdy tymczasem średnio Niemcy jeżdżą więcej od Polaków -
ChwilowaPomaranczka +101
- Co pan wie o naszej firmie
- Nie za wiele, od tego jest ta rozmowa zeby sie ponac na wzajem
- To jak to nie wie pan dla kogo chce pan pracować??
- Jeszcze nie wiem czy chce dla was pracować
Janusz czerwony na ryju myślałem, że wybuchnie potem oczywiście pytania zadane w taki sposob ze nie ma na nie dobrej odpowiedzi i dziekuje do widzenia xD
#!$%@?ć leszczy z lamusami sie nie pieścić.
#pracbaza
@dob3k: A niby dlaczego mieli się o nim coś dowiadywać skoro on nie chciał niczego dowiedzieć się o nich?
Pokazuje ci dokładnie, że obie strony powinny na starcie odrobić choć minimum pracy domowej. Może gdyby kandydat poczytał o firmie, to stwierdziłby od razu, że nie jest jednak zainteresowany i tym samym nie
Bo go zaprosili na rozmowe wiec chyba ma cos co im jest potrzebne?
Idiotyczne odwracanie kota ogonem.
Firma szuka kogos na okreslone stanowisko. Po jaki chu ma on wiedziec czym sie zajmuje firma? Oni sa po to by mu powiedziec co robia i gdzie go w tej firmie widza. Skoro chca
@dob3k: Co za myślenie... Sorry ale typowo zaściankowe. W Polsce to tak zawsze, że albo firmie wydaje się, że 100 innych czeka za bramą i gnoją pracowników, albo z kolei tym drugim we łbach sie przewraca i pokazują jak to bardzo mają firmę w dupie.
Już ci pisałem.
Firma zaprosiła kandydata === Firma potrzebuje kandydata.
Kandydat wysłał CV/umówił
@billy0o: Ja bym analfabety nie zatrudnił.
#grammarnazi
Nie mieszkam w Polsce od wielu lat.
Nic takiego sie nie doczytalem. To tylko zalozenie. Mogl go zwerbowac headhunter.
Nie ma czegos takiego w interesach. Nie ma tez sentymentow. Szacunek oczywiscie, jesli podchodza z szacunkiem, a
@OzaweNakashi: Chyba jednak było warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)