Aktywne Wpisy
Gzyro +156
Nigdy nie zrozumiem dlaczego narkotyki takie jak lsd,grzyby,ketamina,analogi mefedronu czy mdma są nielegalne.
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
Ja #!$%@?...
Sam teraz #!$%@? jestem, ale to jest miliard razy mniej toksyczne niż ten gówno alkohol legalny narkotyk.
#narkotykizawszespoko #alkoholizm
Jailer +132
Dlaczego północna Polska jest dyskryminowana pod względem występowania burz? Jak co rano sprawdzam prognozy pogody i aktualną sytuację. I co widzę? Znowu burze #!$%@?ą na południu i południowym zachodzie, a na Pomorzu nic. Denerwuje mnie to, bo jest sucho jak na pustyni.
#burza #pogoda #gorzkiezale #gdansk
#burza #pogoda #gorzkiezale #gdansk
Hej, mam zamiar nauczyc sie programowania na komorki.
O programowaniu wiem prawie nic, ale umiem dodawac i mnozyc, wiec powinno byc okej.
Postawic na kotlin, czy tradycyjnie, na jave?
Komentarz usunięty przez moderatora
A jakies cos w stylu "android studio" daja w pakiecie, czy lepiej uzywac czegos innego do kompilacji?
xamarin czy kotlin.
Zalety/wady/doswiadczenia?
Z tego powodu nie sadze, ze cordova to dobry wybor. Ale nie mialem stycznosci, wiec moze sie myle.
Pobieznie przegladajac temat,
@Mattovsky: i dlatego tez nie zostanie "zapomniany / wysmiewany (jak PHP ( ͡° ͜ʖ ͡°))" tak szybko
@sztas: jakis kurs kotlina mzoesz polecic, bo tak czysto z dokumentacji (mowie na podstawie np.: javadoc) moze byc ciezko
@dzikireks: co do wyboru jezyka to moznaby zapytac siebie jak sie
@y_paul:
wybiore jednak chyba kotlin, spojrzalem na pare linijek kodu i w sumie ma sens, mam wrazenie, ze szybko zalapie.
Zastanawiam sie, czy istnieje jakies uniwersalne srodowisko do robienia w kotlinie zarowno pod androida, jak i iOSa?
Widzialem, ze do ubieglego roku byl RoboVM, ale go zwineli, szmatlawcy, akurat jakby mi sie nadal :)
Patrze teraz na Intelowski multi OS, ale troche przeraza mnie nawet sama jego instalacja -