Aktywne Wpisy
Lewacki ch-j @Grzesiok mnie zablokował. Oni nie chcą rozmawiać tylko lać szambo. Ktoś im za to płaci albo robią to w imię czystego chaosu.
źródło: Screenshot from 2026-07-25 06-53-37
Pobierz
Golibroda85 +310
Ostatnio w robocie napisałem sobie mały program który znacząco ułatwił mi pracę i zaoszczędził wiele godzin bezsensownego klikania. Oczywiście nie zrobiłem tego sam, tylko przy pomocy chatGPT. A trzeba wiedzieć że z programowaniem mam tyle wspólnego co z drogimi samochodami, czyli nic xD. Samodzielnie bym nawet tego Pythona nie zainstalował. No i poczułem lekką dumę z siebie, pierwszy raz od bardzo dawna. Szefowi się nie pochwalę, bo w nagrodę dostanę tylko kpiny

#fut
źródło: comment_qGLHx8dJeSUstq1N8vAOi9NgJP55hapx.jpg
PobierzNo właśnie jeszcze mi brakuje coinsów na Izquiredo, ale tu akurat można ifa wstawić więc to nie problem
Panie, przecież wyglądają na takie bestie, że sobie wszędzi poradzę.
Mi osobiście się świetnie gra takimi zawodnikami. Przed totsami grałem w środku Naigollan, Kante i bodajże Fernandingo i się grało świetnie
Dam znać po WL, jak zapomnę to się możesz przypomnieć
Dobra to pare meczy już grałem w WL tym składem, więc już Ci mogę ocenić, raczej nie zmieni się to już za bardzo. Ogólnie Izquiredo i Martins to bestie, ale gram nimi w trakcie meczu 4-1-2-1-2 wąskie i Izquiredo na napadzie a Martins na ŚPO rozwalają system. Pacem po prostu obiega się każdego, wychodzi na pozycje a potem wykończenie to już łatwo dosyć. Teodorczyk mnie rozczarował do tej pory,