Aktywne Wpisy

Ana77 +140
Boże jaka ja jestem w-------a. Niestety pozwoliłam zamieszkać siostrzenicy która jest w LO w chacie, bo w domu nie miała wesoło, poza tym super fajna dziewczyna. Od razu zastrzegłam, że wole by nie zapraszała do moejego skromnego mieszkania nikogo.
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
Wiecie - małe mieszkanie. druga sprawa to domyslałam się, że zapraszać bedzie chlopaka, a ja uwazam, że każda powinna swoje sprawy trzymać na boku by zapobiec ewentualnym kłótnią, no i ja jestem starsza
ZlaChmurka +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#fut
źródło: comment_qGLHx8dJeSUstq1N8vAOi9NgJP55hapx.jpg
PobierzNo właśnie jeszcze mi brakuje coinsów na Izquiredo, ale tu akurat można ifa wstawić więc to nie problem
Panie, przecież wyglądają na takie bestie, że sobie wszędzi poradzę.
Mi osobiście się świetnie gra takimi zawodnikami. Przed totsami grałem w środku Naigollan, Kante i bodajże Fernandingo i się grało świetnie
Dam znać po WL, jak zapomnę to się możesz przypomnieć
Dobra to pare meczy już grałem w WL tym składem, więc już Ci mogę ocenić, raczej nie zmieni się to już za bardzo. Ogólnie Izquiredo i Martins to bestie, ale gram nimi w trakcie meczu 4-1-2-1-2 wąskie i Izquiredo na napadzie a Martins na ŚPO rozwalają system. Pacem po prostu obiega się każdego, wychodzi na pozycje a potem wykończenie to już łatwo dosyć. Teodorczyk mnie rozczarował do tej pory,