Wpis z mikrobloga

Mirki i Węgierki z pod tagu #budujzwykopem, pijcie ze mną kompot, dostałem dziś pozwolenie na budowę.

Licząc od początku, w listopadzie zakup działki, w styczniu zakup projektu, i geodeta. Na koniec lutego, początek marca adaptacja, dziś odebrałem dokumenty :)

10 lipca wchodzą spece od fundamentów. Jutro stawiają mi garaż blaszany i wyznaczam miejsce pod skrzynkę elektryczną. W sobotę kończę walkę z porządkowaniem działki (przesuwanie rowu melioracyjnego, pocięcie wyciętych drzew, itd. #pdk). Powodzenia Mireczki i Węgirki, byle wszystkim to tak ładnie poszło jak u mnie i oby dalej było tak spoko.
  • 9
@gozdzik: ja nie zasypywalem, musiałem przesunąć bo był niezgodnie z planem ze starostwa i mi na działkę właził a powinna być tylko połowa moja :)

@sebaaaxy: ja w tym roku tylko fundamenty, dalszy etap raczej 2019 ale zobaczymy jak to będzie :)

@szokolada: byle stał na oko prosto to będzie dobrze :D

@acidd: już się tyle naczytałem o różnych ekipach i w ogóle, ze strach trochę jest. Ale
Pobierz maciek30_pl - @gozdzik: ja nie zasypywalem, musiałem przesunąć bo był niezgodnie z pl...
źródło: comment_cRkEgUQfVfhUmtWtV7GoYngoCty4qGF1.jpg