Wpis z mikrobloga

@Sinklinorium: W NORMALNYM CYWILIZOWANYM KRAJU JAK SIĘ POPATRZYSZ NA KOGOŚ I BĘDZIESZ SIĘ NA NIEGO TAK DŁUGO PATRZYŁ AŻ ON ZAUWAŻY ŻE SIĘ NA NIEGO PATRZYSZ, TO ALBO SIĘ DO CIEBIE TEN CZŁOWIEK UŚMIECHNIE, ALBO PODEJDZIE UŚMIECHNIĘTY I SIĘ SPYTA" CZY MY SIĘ PRZYPADKIEM NIE ZNAMY".

A W POLSCE, JA P------E, W POLSCE JAK W LESIE K---A, NIE W POLSCE JAK W CHLEWIE OBSRANYM GÓWNEM K---A. SPOJRZYSZ SIĘ NA POLAKA
  • Odpowiedz
Bo My mamy takie dziwne przeświadczenie, że tam gdzieś daleko trawa jest bardziej zielona a niebo bardziej niebieskie...nie doceniamy co mamy( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sinklinorium: Taa on po prostu porównuje do swojego k--------a. W polskich stoczniach całe biura projektowe obsadzone portugalskimi inżynierami, którym bieda w pięknej Portugalii zajrzała w dupę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MaddoxX1911: @Stachan: Boże, jak mnie to w-----a ( ͡° ʖ̯ ͡°) Mam takiego kumpla, który niedawno wyjechał do Anglii i na fb wrzuca heheszkowe wpisy stamtąd. Ilość słów typu "polaczki" już dawno przekroczyła masę krytyczną, w dodatku sam siebie wyzywa od polskich świń. Rak jak stąd do Londynu
  • Odpowiedz
czasem się zastanawiam czy oni dostają za to hajs czy sami z siebie plują taką nienawiścią do własnego kraju

@MaddoxX1911: Indoktrynacja GW i innych mediów.
  • Odpowiedz
@Sinklinorium: Portugal ma tu do czynienia głównie z młodymi ludźmi, z duperami które chcą nadziać się na prącie śniadego bruneta z egzotycznego kraju albo z wciętymi kolesiami rówieśnikami, którzy go poklepują i drą wesoło mordę w weekendową noc przy Foksal. Normalny polak ma zaś bezpośrednio do czynienia z całą resztą polskiego syfu. I stąd ta rozbieżność w postrzeganiu tego kraju.
  • Odpowiedz
  • 34
@Sinklinorium xD nawet Portugalczyka. A kimze jest ten nawet Portugalczyk? Obywatelem poludniowego gownokraju z szalejacym bezrobociem, niskim standardem mieszkaniowym i patologicznym lenistwem wsrod spoleczenstwa. Moze jescze za autorytatywne bierzcie opinie uciekinierow z Korei Pn, rezydujacych w Polsce i spuszczajacych sie nad jej dobrobytem.

Prawda jest, ze polsza to Bangladesz Europy. Brzydki, nudny, nic nie znaczacy postkomunistyczny kraik, z dziwaczna mentalnoscia spoleczenstwa stawiajaca na piedestale cwaniactwo i patologicznie zinterpretowana "zaradnosc".

UK nie
  • Odpowiedz