Wpis z mikrobloga

Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy rudą dupe zapiekło to, że Korsiry łowią złoto za złotem i zapiekło? Pewnie tak.
A może tylko odliczał dni aż Policjant przywiezie mu nowy detektor i s-------a dalej sam.
Parszywa menda i tyle, Łukaszowi to tylko na dobre może wyjść jak sobie dobrze zaplanuje podróż i treści.

info z dzisiejszego live Łukasza

#yanek #gejzpasji #odyn #korsir #zwrotnaskarb
dddobranoc - Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozsta...

źródło: Zrzut ekranu 2024-11-7 o 21.02.38

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dddobranoc: Łukasz mówił w poprzednim live że on chce od razu pojechać na ksamil i tez takie pytania miał Łukasz, czy odyn i korsir nadal tam są, czyli chciał ich spotkać i nagrać XD mitoman i tyle... obiecywał że jak spotka odyna to nie pojawi się to na kanale, obiecywał że będą codzinenne filmy w podziękowaniu za wpłaty na detektor i co?
  • Odpowiedz
@sokol_millennium: szkoda, że mu mordy nie obił zwrot. Ruda menda tylko czekała na żarcie od rodziców i wykrywacz. Po prostu potraktował Łukasza jak kuriera i powinieneś #zwrotnaskarb go za to skasować z tysiaka.A tyle razy Ci pisaliśmy żebyś uważał na tą rudą mendę...
  • Odpowiedz
@Hayate25: bikerator to teraz większe Mango TV niż John kiedy budował cumpera i zbierał kasę na niego. Ostatni film z powerbankiem rozruchowym obejrzałem bo chciałem coś takiego kupić bratu. K---a 30 j------h minut życia zmarnowane bo gość nie potrafi przeczytać instrukcji i dobrze użyć urządzenia, a potem nagrać film jak należy.
  • Odpowiedz
@gasnica_pyanowa: też mi to śmierdzi trochę bo się Łukasz nie wypowiada w tym temacie tutaj także albo mu jest głupio bo ten z-----y, paskudny, okropny wykop miał rację co do Janka albo siedzą we dwóch i cisną bekę z tych wpisów xD
  • Odpowiedz
@Kamilek2323: nie wypowiadam się bo nie wiem co mam powiedzieć w tej sprawie xD napewno juz nie będę jechał w takim składzie gdziekolwiek, a tak człowiek nabrał doświadczenia kuriera 😅 aha. Zwracam niektórym honor. Tyle w temacie
  • Odpowiedz
@zwrotnaskarb: dobra dobra, trzymałeś się Janka jak rudy blondasek bolca ulanego z mastera nawet kosztem swojego honoru i taniej bajeczki jak ci to ciężko w życiu a prawda jest taka że potrzebowałeś się wypromować. W żebraniu hajsu od tego z rodosa nie jesteś gorszy, on naciąga Grażynki a twoją grupą docelową są frajerzy złapani na litość w bajeczce o skrzywdzonym krawężniku. Dużo bym się nie pomylił gdybym stwierdził że podzieliliście
  • Odpowiedz
Proste pytanie zadam, kto wykręcił ta sytuację? Widzisz trzymałem się go, bo na tym polega lojalnosc do kogoś z kim się podobno przyjaźnisz. Do reszty to nawet się nie odnoszę;)
  • Odpowiedz