Wpis z mikrobloga

• 22
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@kwinto91 Od niedawna? Toż to obelga dla mojego biednego, małego, hejterskiego serduszka ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Poza tym cóż, jak nie widzisz tego podwójnego kroku w stronę (już) kontuzjowanego gracza, kiedy przepisy chronią tego zawodnika w powietrzu, żeby miał gdzie wylądować, no to cóż mogę ci powiedzieć? Chyba nic oprócz życzenia dobrej nocy.
  • Odpowiedz
@Weed233: no pewnie, Zaza, 130kg chłopa, powinien się zatrzymać w miejscu. Zauważ, że nawet jak Kawhi wylądował to Zaza dalej musiał wykonać jeszcze jeden mały ruch balansujący bo jednak te 130kg trzeba jakoś zatrzymać.

Ja bym się nie doszukiwał tutaj specjalnego faulu, bez przesady.
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@KaznodziejaNowejEry No jasne, akurat dziwnym przypadkiem takie coś zrobił posiadanie po tym jak wcześniej sam sobie coś zrobił przy rzucie w tym samym rogu
W dodatku normalnie jak kogoś nadepniesz/popchniesz to patrzysz w jego stronę po tym, a tutaj nic, nawet się nie obejrzał. Jak dla mnie to było specjalnie i tyle
  • Odpowiedz
@KaznodziejaNowejEry: oglądałem tę akcję 100raza na slowmo, on wylądował na wykrocznej lewej nodze, naturalne przy "hamowaniu" byłoby dostawienie prawej, a on podskoczył tą samą wykroczną lewą nogą pół metra w stronę kostki Kawhiego. To jest tak nienaturalne że masakra. Chyba że w szermierce.

Poza tym: a) 125kg Gruzina nie wyglądało jakby się miało nie zatrzymać, jego nogi były w calej akcji ZAWSZE przed tułowiem, jakby miał problem z koordynacją to
  • Odpowiedz