Wpis z mikrobloga

#webdev #programowanie #react #pracait dostałem z roboty zadanie rekrutacyjne zrobić prostą apke w react typu e-sklep i jedyna funkcjonalność jaką mam zrobić to dodawanie produktu do koszyka. Ja z reactem styczności nie miałem. Umiem na tyle dobrze #angular i #javascript że robię rzeczy z palca bez szukania rozwiązań. Czy dam sobie w relatywnie krótkim czasem z reactem? Jeśli ktoś chce pomóc to może mi podrzucić jakieś materiały.
  • 12
@MKULTRA: Znam dobrze angulara tak ze pisze jak to piszesz z "palca" zrobienie strony z dodawaniem do koszyka w jakim kolwiek frameworku javascript z ktorym nie mialem wczesniej stycznosci zajeło by mi z dokumentacja max 5-8h wiec tobie nie powinno wiecej zajac
@npsr nie wiem czym react w ogóle jest, a robienie na pałę ze stacka prędzej czy później wyjdzie. Czy zrobię wszystko w angularze od razu dobrze? Nie i zdarzają się przestoje przez jakieś błędy. Chodziło mi o to, że będąc postawionym przed zadaniem w angularze mw. wiem jak się zabrać i nie pytam wujka Google na miliard sposobów jak wykonać jakaś funkcjonalność.
@MKULTRA: jak znasz dobrze JS i wiesz czym są frameworki, to nie powinieneś się zastanawiać czy sobie z jakimś poradzisz. Jedyne co, to zajmie Ci to trochę dłużej od kogoś, kto już w danym frameworku pracował i tyle :P