Wpis z mikrobloga

"Tata zostaw to, ja to zrobię"

tym zdaniem zrobiłam sobie dzisiejszy dzień :D 8 kubików drewna na podjeździe i trzeba ułożyć. Od 7:30 do 14:30- nowy rekord, trzy lata temu do 16 się waliłam z tym :D

Byłoby szybciej ale drewno napuchło bo mega wilgotno z rana było ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#drewno #pracujzwykopem #chwalesie

na zdjęciu dwa rzędy :D
s.....i - "Tata zostaw to, ja to zrobię"

tym zdaniem zrobiłam sobie dzisiejszy dz...

źródło: comment_XY1GFcRukDDz0bHufsJtnr71m02bZcWG.jpg

Pobierz
  • 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Navari_Programuj: XDD zapraszam, porównamy swoje umiejętności. Wychowałam się przy dwóch starszych braciach po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to, że nie nadaje się do niczego innego jak ruchania uznam za komplement. Dziękuję :*
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: @dreptacz: "mam nadzieję, że przejdzie ta nowelizacja ustawy..." a tak serio to 20 lat tak jest i nie narzekamy :D
@Baciar93: @agaciksa: @dofrytekkucharek: @TymRazemNieBedeBordo: kurde ludzie, ta robota jest super :D włączyłam sobie muzyczkę, jak już nie miałam czego słuchać to się wyciszyłam i jak taki robot- w jedną stronę taczką i w drugą. Cisza, spokój, czasami pies przeszkadzał,
  • Odpowiedz
@szyszkimyszki ale układanie sychty to naprawdę nudna robota. Ja uwielbiam scypać i polecam to wszystkim. Młot trochę waży, kliny czasem wszystkie się zatopią i trzeba strugać z drzewa. Drzewo jest czasem pokręcone i kijowo pęka albo twarde i ciężko poscypać ale z wszystkich tych prac drzewnych to lubię najbardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szyszkimyszki:

Droga Matulu, Drogi Tatku!

Dobrze mi tu. Mam nadzieję, że Wy, wujek Józek, ciotka Lusia, wujek Antoś, ciotka Hela, wujek Franek, ciotka Basia, wujek Rysiek oraz Heniek, Stefan, Garbaty Bronek, Mańcia, Rózia, Kachna, Stefa, Wandzia ze swoim Zenkiem i mój Zdzisiek też
  • Odpowiedz