Aktywne Wpisy
blinkarA +24
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +34
jakie macie swoje małe marzenie

tym zdaniem zrobiłam sobie dzisiejszy dzień :D 8 kubików drewna na podjeździe i trzeba ułożyć. Od 7:30 do 14:30- nowy rekord, trzy lata temu do 16 się waliłam z tym :D
Byłoby szybciej ale drewno napuchło bo mega wilgotno z rana było ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#drewno #pracujzwykopem #chwalesie
na zdjęciu dwa rzędy :D
źródło: comment_XY1GFcRukDDz0bHufsJtnr71m02bZcWG.jpg
PobierzA to, że nie nadaje się do niczego innego jak ruchania uznam za komplement. Dziękuję :*
@szyszkimyszki: jak można nazwać psa dwa rzędy.
Komentarz usunięty przez autora
@Baciar93: @agaciksa: @dofrytekkucharek: @TymRazemNieBedeBordo: kurde ludzie, ta robota jest super :D włączyłam sobie muzyczkę, jak już nie miałam czego słuchać to się wyciszyłam i jak taki robot- w jedną stronę taczką i w drugą. Cisza, spokój, czasami pies przeszkadzał,
Droga Matulu, Drogi Tatku!
Dobrze mi tu. Mam nadzieję, że Wy, wujek Józek, ciotka Lusia, wujek Antoś, ciotka Hela, wujek Franek, ciotka Basia, wujek Rysiek oraz Heniek, Stefan, Garbaty Bronek, Mańcia, Rózia, Kachna, Stefa, Wandzia ze swoim Zenkiem i mój Zdzisiek też